EUROLYGA 2023

„Warriors“ treneris įžvelgė marihuanos naudą

JAV jau ilgą laiką verda diskusijos dėl ]marihuanos naudojimo. Savo žodį tarė ir „Golden State Warriors“ treneris Steve'a Kerras. NBA vicečempionų strategas atskleidė, kad gydydamasis nugaros skausmus pasirinko būtent marihuaną.

S.Kerras teigė, kad sportininkams turėtų būti leista medicininiais tikslais naudoti marihuaną.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
S.Kerras teigė, kad sportininkams turėtų būti leista medicininiais tikslais naudoti marihuaną.<br>USAToday/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 4, 2016, 1:37 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:49 AM

Pasak S.Kerro, ji – naudingesnė nei įprasti vaistai nuo skausmo.

„Galbūt dėl to galiu patekti į bėdą, tačiau esu dukart išbandęs marihuaną. Tai dariau, kai man labai skaudėjo nugarą“, – kalbėjo „Warriors“ treneris.

S.Kerras pabrėžė, kad pats marihuanos nemėgsta, bet yra įsitikinęs, jog ji būtų naudingesnė sportininkams nei vaistai nuo skausmo, kuriuos išrašo mediai.

„Jeigu esi amerikietiškojo futbolo žaidėjas ir kenti skausmą, manau, kad net nėra klausimų, ar „žolė“ tau naudingesnė už Vikodiną. Tačiau visur sportininkams išrašo būtent šį vaistą, tarsi tai būtų vitaminas C. Manau, kad viskas jau keičiasi. Matome, kad keičiasi įstatymai“, – sakė S.Kerras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.