EUROLYGA 2023

Deividas Gailius nusiteikęs revanšui: „Esame motyvuoti dvigubai“

„Lietuvos rytas“ vis dar prisimena itin skaudų pralaimėjimą Berlyno „Alba“ ekipai, kuriai Europos taurės turnyro rungtynėse nusileista tik po dviejų pratęsimų.

D. Gailius<br>T. Bauro nuotr.
D. Gailius<br>T. Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 6, 2016, 11:57 AM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:23 AM

Nuoskaudą jaučiantys vilniečiai prieš trečiadienį Vilniuje vyksiančią antrą ekipų akistatą teigė sieksiantys revanšo, nes tik jis leistų užsitikrinti vietą kitame etape.

„Gerai žaidėme ir Berlyne, tik per pratesimą pridarėme kvailų klaidų. Aišku, gal kažkiek prisidėjo nuovargis, galima teisintis, bet ten pralaimėjome ir dabar esame motyvuoti dvigubai, nes norime susigrąžinti tą pergalę“, – sakė „Lietuvos ryto“ puolėjas Deividas Gailius.

„Esame pasiruošę, bet dar šiandien dirbsime, darysime video peržiūras. Treneris akcentuoja jų žaidimą per vidurio puolėją, reikės stabdyti ir varžovų įžaidėją.

Bandysime išvengti įsivėlimo į „bėk ir mesk“ žaidimą, kad vėl mūsų neuževrstų tritškiais“, – apie trenerių nurodymus užsiminė krepšininkas.

Sostinės ekipa Europos taurės turnyre laimėjo jau trejas rungtynes iš eilės ir B grupėja užima antrąją vietą.

„Nesureikšminame to, kad laimėjome keletą rungtynių iš eilės. Tiesiog kiekvienas supranta, kad šitos varžybos gali garantuoti kelialapį į kitą etapą, tai jokio atsipalaidavimo ar pasipūtimo būti negali“, – pridėjo D. Gailius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.