EUROLYGA 2023

D. Motiejūno agento Lietuvoje kalbos: tiesos nežino ar meluoja?

„Ei, Donatai. Susirask naują agentą“, – parašė „Houston Chronicles“ žurnalistas Brianas T.Smithas po to, kai D.Motiejūnas dėl nežinomų priežasčių neatvyko į medicininę patikrą „Houston Rockets“ klube, po kurios turėjo įsigalioti naujas lietuvio kontraktas.

T.Bulotas ir D.Motiejūnas<br>instragram ir AFP nuotr.
T.Bulotas ir D.Motiejūnas<br>instragram ir AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 7, 2016, 3:16 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:03 AM

D.Motiejūno agentas JAV B.J.Armstrogas antradienį teigė, kad jo klientas turi teisę vengti patikros: „Turime tokią teisę, nepasirodysime „Rockets“ medikams. Pažiūrėsime, kas nutiks“.

B.J.Armstrongo ir D.Motiejūno žingsnis buvo staigmena ne tik Hjustono klubui, bet ir žmogui, kuris lyg ir turėtų žinoti apie visas menkiausias detales – „Wasserman“ agentūros atstovui Lietuvoje Tadui Bulotui, žiniasklaidai nevengiančiam kalbėti apie savo rūpinimąsi D.Motiejūno karjera.

Kai „Rockets“ vadovai pranešė, kad puolėjui „Brooklyn Nets“ pasiūlyta ketverių metų 37 mln. JAV dolerių sutartis jiems atrodo tinkama ir todėl Hiustono klubas pasinaudos teise tokiomis pat sąlygomis išlaikyti apribotąjį laisvąjį agentą savo sudėtyje, interviu 15min.lt T.Bulotas džiaugėsi, kad situacija pagaliau išsisprendė: „Pastarasis kontraktas tenkino Donatą. Mes žinojome, kad realiai galime sulaukti tokios vertės pasiūlymo. Donatas labiau išgyveno iki spalio 1 dienos, kai reikėjo priimti arba atmesti kvalifikacinį pasiūlymą (4,4 mln. dolerių per sezoną). Tada įtampos būta, nes Donatas nebuvo apsisprendęs, kaip geriau padaryti. Tačiau, kai Donatas apsisprendė ko nori, tapo ramiau. Tikrai nebuvo lengva, nes tikėjomės, kad viskas išsispręs liepą. Buvo sunkių momentų ir jam, ir mums, bet pasirinkus, galiausiai nusiraminome“.

Reikalus sutvarkęs T.Bulotas nusiramino, o D.Motiejūnas kažkodėl nepasirodė „Rockets“ medikų patikroje.

Apie tai, kad T.Bulotas arba visiškai nesiorientuoja, arba specialiai kalba netiesą apie D.Motiejūno situaciją, parodė kitas jo atsakymas.

15min.lt paklaustas, kaip D.Motiejūnas jaučiasi po to, kai jau buvo susiejęs savo ateitį su „Brooklyn Nets“, bet paskutinę akimirką vėl priverstas grįžti į Hjustoną, agentas atsakė: „Dėdamas parašą jis žinojo, kad gali tekti grįžti ten, kur jo namai – į Hjustoną. Nemanau, kad tai kažkas stebuklingo ir to, ko jis nesitikėjo“.

Kol agentas Lietuvoje kalbėjo apie įvykusį faktą, naujos žinios iš už Atlanto užduoda klausimą: jei, anot T.Buloto, D.Motiejūnas tikėjosi likti „Rockets“ ir dabar tą jau gali padaryti, kodėl krepšininkas grįžimą atidėlioja vengdamas medicininės patikros?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.