EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ centras grįžta į Madridą: „Man tai bus ypatingos rungtynės“

Žalgirietis Augusto Lima jau šį vakarą kartu su komandos draugais Madrido „Barclaycard“ arenoje bandys mesti iššūkį vieniems Eurolygos lyderių „Real“ krepšininkams. Brazilas puikiai pažįsta „Real“ klubo organizaciją, kadangi praėjusią vasarą Ispanijos klubas aukštaūgį paskolino Kauno „Žalgiriui“.

A. Lima<br>G. Bitvinsko nuotr.
A. Lima<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Dec 8, 2016, 1:20 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 11:51 PM

„Tai bus ypatingos rungtynės man, noriu mėgautis jomis ir tikiuosi, kad „Žalgiris“ laimės, – mintimis dalijosi A.Lima. – Jie turi dvylika taškus pelnyti galinčių žaidėjų. Tai neįtikėtini krepšininkai. Turime būti susikaupę visas 40 minučių. Tokius krepšininkus kaip Sergio Llullas ar Anthony Randolphas turėsime prižiūrėti visų rungtynių metu, kitaip pralaimėsime.“

Eurolygos turnyro lentelėje Madrido klubas su septyniomis pergalėmis ir trimis pralaimėjimais dalinasi 2-3 vietas su Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Savų žiūrovų akivaizdoje Pablo Laso auklėtiniai šiame sezone Eurolygoje suklupo tik vieną kartą. Kaip bebūtų, A.Lima tiki „Žalgirio“ galimybėmis prieš susitikimą.

„Esame gerame sportinėje formoje ir visi mėgausi krepšiniu bei įneša savo indėlį į komandos žaidimą. Turime tai išlaikyti, sunkiai dirbti rungtynėse ir iškovoti pergalę“, – apie galimus kauniečių pranašumus kalbėjo brazilas.

2015-2016 m. sezone „Real“ klube žaidęs aukštaūgis tikisi šilto sutikimo Madride ir nemano, kad Ispanijos sostinės klubo sirgaliai pamiršo nuolat besišypsantį brazilą. Tiesa, krepšininkas tikisi ir „Žalgirio“ sirgalių užnugario šio vakaro rungtynėse.

„Taip, manau, Madride buvau mėgiamas. Dabar žaidžiu kitoje komandoje, bet niekad nežinai, kaip bus ateityje, – teigė krepšininkas. – Mačiau, kad lietuviai sirgaliai nusiteikę linksmai ir jų buvo tikrai nemažai, vykstančių į Ispaniją. Smagu, kad sirgaliai keliauja su mumis ir palaiko mus išvykos rungtynėse.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.