EUROLYGA 2023

Juodi debesys M. Kuzminsko klube: neatsargūs prezidento žodžiai sukėlė konfliktą

Mindaugo Kuzminsko komandoje nesibaigia vidinės problemos. Jas ir vėl sukėlė į ekipos žaidimą dažnai besikišantis legendinis Philas Jacksonas. Jis neseniai sukritikavo „Knicks“ žvaigždę Carmelo Anthony, o šis neliko skolingas.

C.Anthony apsipyko su Ph.Jacksonu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Anthony apsipyko su Ph.Jacksonu.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-11 11:55, atnaujinta 2018-02-09 23:20

Naujausiame interviu Ph.Jacksonas pasakė, kad C.Anthony galėtų būti kaip Michaelas Jordanas ar Kobe Bryantas, jeigu laikytųsi trikampio puolimo filosofijos ir neperlaikytų kamuolio savo rankose.

Tokie komentarai supykdė krepšininką, kuris į tokias „Knicks“ prezidento kalbas sureagavo keliais įrašais socialiniame tinkle „Instagram“.

Šių įrašų žinutė – kad per didelis žmonių ego gali sugriauti bet kokius santykius. Vėliau C.Anthony įkėlė garsią legendinio boksininko Muhammado Ali nuotrauką, kurioje į jį įsmigusios kelios strėlės.

Po kelių dienų puolėjas patvirtino, kad šie įrašai buvo skirti Ph.Jacksono kritikai. Pasak krepšininko, tokie prezidento žodžiai pasakyti netinkamu metu – „Knicks“ laimėjo paskutines septynerias rungtynes iš dešimties.

„Mes žaidžiame gerą krepšinį. Tai šiuo metu svarbiausia. Bet kokie neigiami dalykai, kurie yra nukreipti prieš mane ar komandą šiuo metu tikrai nereikalingi“, – mano C.Anthony.

Lygos veteranas taip pat pridūrė, kad šiuo metu nebendrauja su klubo valdžia ir stengiasi savo dėmesį nukreipti į žaidimą.

Keisčiausia, kad šis žodžių karas tarp C.Anthony ir Ph.Jacksono trunka jau kelias dienas, bet jie net nesiteikia vienas su kitu bendrauti.

„Jeigu jis nori kalbėtis, tada gerai. Jeigu ne, tai ne“, – lakoniškas buvo C.Anthony, pridūręs, kad tokios prezidento kalbos yra juodas debesis virš ekipos.

31-erių amerikietis net kreipėsi patarimo į buvusį „Los Angeles Lakers“ vedlį Kobe Bryantą, kuris daugybę metų dirbo kartu su Ph.Jacksonu.

„Su Kobe apie tai kalbėjomės daugybę kartų. Jis man pasakė, kad Philas kalbės daug ir niekas to nepakeis. K.Bryantas tiesiog patarė vengti tai skaityti“, – teigė C.Anthony.

Tai jau ne pirmas kartas, kai Ph.Jacksonas savo komentarais kelia įtampą „Knicks“ ekipoje – skelbta, kad jis ne kartą kišosi į komandos žaidimą, reikalaudamas naudoti trikampį puolimą, nors surinkti žaidėjai tam visiškai netinka.

Šiuo metu „Knicks“ yra iškovojusi 13 pergalių ir patyrusi 10 pralaimėjimų. Rytų konferencijoje ji žengia penktoje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.