EUROLYGA 2023

Karjeros pokyčiai: Ispanijos klubui Šarūno Vasiliausko paslaugų nebereikia

Trečiadienį lietuvių įžaidėjas Šarūnas Vasiliauskas ir Badalonos „Joventut“ krepšinio klubas abipusiu susitarimu nutraukė sutartį, kuri buvo pasirašyta iki birželio 30-tos dienos.

Š. Vasiliauskas<br>G. Šiupario nuotr.
Š. Vasiliauskas<br>G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Kristina Nastopkaitė

Dec 15, 2016, 1:39 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:27 PM

Šį sezoną Badalonos klubas laimėjos tris rungtynes ir pralaimėjo devynias. Žaliai juodus Katalonijos klubo marškinėlius Š. Vasiliauskas vilkėjo keturis mėnesius, per kuriuos jis sužaidė 12 rungtynių. Lietuvis vidutiniškai per 12,3 minutes pelnydavo po 5,3 taško bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo.

Nors pranešime spaudai „Joventut“ nekomentavo priežasčių, dėl kurių lietuvis palieka klubą, Ispanijos sporto portalai praneša, kad Š. Vasiliausko rezultatyvumas buvo žymiai prastesnis, nei tikėtasi.

„Jis nebuvo toks rezultatyvus, kaip tikėtasi ir retai kada užėmė lyderio poziciją“ – rašo krepšinio portalas „Solobasket“.

Badalonos „Joventut“ treneris Diego Ocampo dar prieš nutraukiant sutartį su žaidėju vietiniam dienraščiui „Diari de Badalona“ sakė: „Jei teigčiau, kad šiuo metu pasitikiu Vasiliausko žaidimu, būčiau veidmainis, nes rungtynes su „Betis“ mes užbaigėme su Vidaliu.

Manau, kad Šaras buvo rezultatyvus tik tam tikrais momentais. Rungtynių su „Betis“ finalas jam būtų buvęs per sunkus. Tačiau šiuo metu jis yra mūsų į žaidėjas ir mums reikia ieškoti sprendimų. Aš darau tik tai, kas priklauso nuo manęs“, – sakė jis.

Sprendimą treneriui surado klubo vadovai – Š. Vasiliauskas ir Badalonos klubas nutraukia sutartį ir lietuvis jau keliasi į Turkiją, Ušako „Sportif“.

„Dėkojame žaidėjui už jo profesionalumą ir pastangas nuo pat pirmos akimirkos prisitaikyti prie šalies ir prie turnyro. Vasiliauskas buvo puikaus darbo ir pastovumo pavyzdys, klubas jam linki visokeriopos sėkmės ateityje ir sekančiame jo karjeros etape“ – rašoma „Joventut“ pranešime spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras