EUROLYGA 2023

Konfliktą su V. Romanovu prisiminęs D. Maskoliūnas: „Mano sąžinė švari“

Buvęs krepšininkas D. Maskoliūnas save laiko tikru žalgiriečiu. „Žalgiryje“ jis žaidė, buvo tapęs ekipos vyriausiuoju treneriu, o dabar yra Š. Jasikevičiaus asistentas. Treneriu D. Maskoliūnas dirbo ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje, tačiau ten neįsitvirtino. Visgi patirtį, kurią įgijo sostinėje, jis vertina teigiamai.

D.Maskoliūnas.<br>G.Šiupario nuotr.
D.Maskoliūnas.<br>G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lkl.lt

2016-12-15 13:20, atnaujinta 2018-02-09 22:27

„Žalgiryje“ esu jau labai daug metų, sąžiningai net neatsimenu, nuo kokių 1990-ųjų metų su nedidelėmis pertraukomis. Aš – žalgirietis, tai mano klubas“ , – sako D. Maskoliūnas.

45-erių metų strategas taip pat atskleidė neatmetantis galimybės ateityje vėl stoti prie vyriausiojo trenerio vairo.

Kauno ekipos trenerio asistentas vis dar prisimena skaudų įvykį, kai 2010-aisiais skandalingas klubo vadovas V. Romanovas atleido D. Maskoliūną iš vyriausiojo trenerio pareigų. Tuomet V. Romanovas treneriui pažėrė ir kaltinimų, tačiau D. Maskoliūnas yra ramus, kad jie – nepagrįsti.

„Aš žinau, kad aš buvau teisus, nedariau nieko, kas kenktų klubui ir dėjau visas pastangas, kad būtų kuo geriau“, – pasakoja D. Maskoliūnas.

Interviu D. Maskoliūnas taip pat atskleidė darbo su Š. Jasikevičiumi ypatumus bei papasakojo, kokią įtaką jam padarė J. Kazlauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.