EUROLYGA 2023

Jonas Valančiūnas nusilenkė užgesusiai NBA žurnalistų legendai

Jonas Valančiūnas 2011 metais buvo ganėtinai pasimetęs, kai išgirdo savo vardą NBA naujokų biržoje, nors tam ilgai ruošėsi. Netrukus Lietuvos krepšinio gerbėjai stebėjo, kaip užsimaukšlinęs „Toronto Raptors“ kepurėlę J.Valančiūnas prisėda šalia legendinio NBA komentatoriaus ir TNT televizijos žurnalisto Craigo Sagerio.

J.Valančiūnas pagerbė NBA legendą.<br>lrytas.lt montažas.
J.Valančiūnas pagerbė NBA legendą.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 9:49 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:18 PM

Tai buvo pirmasis J.Valančiūno interviu NBA. Spalvingasis NBA komentatorius tuomet su šypsena uždavė klausimus lietuviui, kuris į NBA buvo pakviestas penktuoju šaukimu.

Bet daugiau interviu su C.Sageriu nebebus. Ketvirtadienį krepšinio pasaulį apskriejo žinia, kad 65 metų C.Sagerio gyvybė užgeso.

Atsinaujinęs kraujo vėžys grįžo su didesne jėga ir palaužė visuomet išsiskyrusį komentatorių. Dar pavasarį medikai prognozavo, kad jam gyventi liko 3-6 mėnesiai.

„Žmogus, kuris paskyrė save krepšiniui ir padarė mano pirmąjį interviu NBA. Užuojauta šeimai“, – socialiniame tinkle „Twitter“ legendai nusilenkė J.Valančiūnas.

C.Sageris garsėjo ekscentriška apranga ir kas metus kaip reikiant atnaujindavo savo drabužinę. Jis mėgo vilki oranžinį švarką, ryšėti ryškų kaklaraištį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.