EUROLYGA 2023

Stephenas Curry taps geriausiai apmokamu visų laikų krepšininku

JAV krepšinio superžvaigždė Stephenas Curry savo vardą į NBA istoriją greičiausiai įsirašys ne tik dėl pasirodymo aikštėje, bet ir dėl įspūdingai didelio atlygio. Po naujojo šios lygos ir žaidėjų asociacijos susitarimo jo kontrakto vertė sieks daugiau nei 200 milijonų dolerių.

S. Curry<br>AFP/Scanpix
S. Curry<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 11:08 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:17 PM

Jau du kartus naudingiausio NBA žaidėjo (MVP) titulą iškovojęs 28-erių amerikietis jau artimiausiu metu turėtų pratęsti sutartį su „Golden State Warriors“ ekipa, o jo atlyginimas šoktels beveik trigubai. Dabar krepšininkas per sezoną gauna krepšinio ekspertų manymu menką 12 milionų dolerių sumą.

Naujausiomis ESPN žiniomis, S. Curry bus pasiūlytas penkerių metų susitarimas, per kuriuos amerikietis uždirbs maždaug 207 milijonus JAV dolerių, o paskutinio 2021-2022 metų sezono atlygis bus net 47 mln.dolerių.

Nors kiek anksčiau „Warriors“ klubas dar turėjo klausimų dėl to, ar S. Curry pejėgs išlaikyti stabilią formą, tačiau krepšininkas dvejus kartus atvesdamas savo ekipą į NBA finalus paneigė visas abejones.

S. Curry „Warriors“ klube rungtyniauja jau nuo 2009 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.