EUROLYGA 2023

600 tūkst. eurų algą gaunančiam Mantui Kalniečiui „Emporio Armani“ siūlo naują sutartį

Lietuvos krepšinio rinktinės ilgametis įžaidėjas Mantas Kalnietis Italijoje gali užsilaikyti dar vienam sezonui. „Eurohoops.net“ praneša, kad lietuvis su Italijos čempionais Milano „Emporio Armani“ klubu pradėjo derybas dėl naujo kontrakto. Dabartinė M.Kalniečio sutartis su „Emporio Armani“ galios iki ateinančios vasaros, tačiau ne kartą kritikos strėlių gavęs lietuvis vis dėlto nepraranda klubo vadovybės pasitikėjimo ir 30-metį kaunietį italai nori matyti savo gretose.

Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Mantas Kalnietis<br>euroleague.net
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 5:13 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:44 PM

Lietuvos rinktinės atakų organizatorius į Italiją persikėlė šių metų sausį, kai paliko paliko Kauno „Žalgirį“ ir susitarė su italais dėl 1,5 metų kontrakto. Tuo metu kauniečio sutartis su „Žalgiriu“ buvo viena iš didžiausių.

Neoficialiai kalbama, kad 195 cm ūgio įžaidėjas už pusę praėjusio ir šį sezoną iš viso iš Italijos ekipos gaus 600 tūkst. eurų, o kitam sezonui „Emporio Armani“ žada siūlyti šiek tiek kuklesnį atlygį – suma gali sumažėti iki 380 tūkst. eurų.

Šį sezoną Eurolygoje M.Kalnietis vidutiniškai per 17 minučių pelno po 5,5 taško, atkovoja 2,4 kamuolio, atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir pasižymi 6,3 naudingumo balo.

Italijos lygoje lietuvis vidutiniškai per 16 minučių įmeta po 5,1 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio, atlieka po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 7,3 naudingumo balo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.