EUROLYGA 2023

Iš arenos į ligoninę išvežtas V. Lipkevičius: „Jei reikėtų, būčiau žaidęs“

Sekmadienį LKL dvikovoje tarp Prienų-Birštono „Vytauto“ ir Kėdainių „Nevėžio“ ekipų užfiksuotas itin namalonus incidentas. Vienas Prienų ekipos lyderių Vytenis Lipkevičius sulaukė stipraus smūgio į kaktą ir buvo priverstas tuoj pat vykti į ligoninę. Visgi antroje rungtynių pusėje žaidėjas sugebėjo grįžti į areną ir sėdėjo ant atsarginių žaidėjų suolelio.

V. Lipkevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
V. Lipkevičius<br>G. Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Dec 19, 2016, 11:21 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:49 PM

27-erių krepšininkas patikino, kad nors šis įvykis privertė jį dar rungtynių metu važiuoti į ligoninę, tačiau specialistai sparčiai susiuvo žaizdą ir jis spėjo mačo pabaigoje vėl prisijungti prie komandos.

„Antakį prakirto žaidybinėje situacijoje, tai tikrai nemalonus dalykas. Komandos atstovas po to nuvežė mane tiesiai į priimamajį ir ten gydytojai greitai susiuvo tą antakį, nes gana giliai buvo prakirsta“,- pasakojo krepšininkas.

Tiesa, žaidėjas ant parketo daugiau nepasirodė, o komandos draugai ir be jo pagalbos nesunkiai rezultatu 83:69 sudorojo „Nevėžį“.

„Rungtynių metu grįžau ant suolelio, bet negalvojau daugiau žaisti. Gerai, kad situacija to nereikalavo, nes jei reikėtų, kažkiek būčiau gal ir žaidęs. Bet džiaugiuosi, kad nereikėjo ir nebandžiau daugiau rungtyniauti“,- sakė jis.

Šiuo metu V. Lipkevičius yra priverstas kiek pailsėti ir į FIBA Europos taurės rungtynes, kuriose Prienų ekipa susikaus su Nikosijos „Apoel“ klubu, neišvyko.

„Komanda šiąnakt išvyko į Kiprą, o aš neskridau. Kai dar kelios dienos praeis, gydytojai išims siūles, tada ir prisijungsiu prie komandos. O dabar sėdžiu namie su ištinusiu antakiu“,- juokėsi V. Lipkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.