EUROLYGA 2023

Įveikus turkus, „Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius prakalbo apie svarbiausią Eurolygos mačą

Šarūnas Jasikevičius<br>V.Bitvinsko nuotr.
Šarūnas Jasikevičius<br>V.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 10:31 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:30 PM

Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda įspūdingai antradienį sužaidė Eurolygos rungtynes ir išvykoje užtikrintai 84:71 nugalėjo kur kas turtingesnį Stambulo „Anadolu Efes“ klubą. Po pergalingos akistatos, kuri kauniečiams jau buvo penktoji Eurolygoje, žalgiriečių treneris Šarūnas Jasikevičius teigė, kad pergalę lėmė du pagrindiniai faktoriai – plano laikymasis ir gera kova dėl atšokusių kamuolių.

Strategas taip pat pažymėjo, kad reikia pamiršti šią dvikovą, nes ketvirtadienį laukia dar viena Eurolygos savaitės akistata su Kazanės „Uniks“ ekipa, kuri antradienį taip pat iškovojo pergalę. Namie žaidę rusai 73:60 įveikė kitą Stambulo komandą „Galatarasay“.

„Sužaidėme solidžias rungtynes. Rizikavome ten, kur mums reikėjo rizikuoti ir tai pasiteisino. Mes patys norėjome rizikuoti. Buvome agresyvūs, kas mane džiugina. Žaidžiant prieš atletišką komandą labai svarbu atlaikyti spaudimą. Didžiąją rungtynių dalį laikėmės plano, kurį buvome paruošę prieš mačą. Pergalę lėmė tai, kad neleidome jiems rinkti lengvų taškų ir gerai kovojome dėl kamuolių. Dabar turime pamiršti šią pergalę, nes grįžtame namo ir po dviejų dienų mūsų lauks mačas su „Uniks“. Aš labai tikiuosi, kad tame mače mus palaikys mūsų sirgaliai. Kodėl, atsakymas paprastas: Kazanės komanda yra mūsų tiesioginė varžovė, todėl tai bus vienos svarbiausių sezono rungtynių. Aš manau, kad su „Uniks“ mes kovosime dėl aštuntosios vietos grupėje, todėl tas mačas ir labai svarbus“, – sakė Š.Jasikevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.