EUROLYGA 2023

Trys Donato Motiejūno karjeros keliai: aukotis ar tikėtis NBA čempionų kvietimo?

Lietuvis Donatas Motiejūnas vis dar neturi darbovietės. Po dramos apribotų laisvų agentų rinkoje, kai „Houston Rockets“ galiausiai atsisakė visų teisių į krepšininką, lietuvis tik padėkojo ekipai, bet paslapties šydo nuo savo ateities neišsklaidė.

D.Motiejūno ateitis išlieka neaiški.<br>G.Bitvinsko nuotr.
D.Motiejūno ateitis išlieka neaiški.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2016, 1:43 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:36 PM

Vis dar neaišku, kodėl „Rockets“ atsikratė lietuviu ir kokia yra jo fizinė būklė. Nors pats D.Motiejūnas teigia, kad yra sveikas, toks Hjustono elgesys ir mažas kitų ekipų dėmesys gali rodyti visai ką kitą.

26-erių aukštaūgiui jau buvo pirštos kelios naujos darbovietės, tačiau puslapis fansided.com pateikė tris realiausius scenarijus, kur galėtų pasukti D.Motiejūno karjera NBA.

Vienas jų – grįžimas į Plėtojimosi lygą (NBDL). Toks pasirinkimas būtų pasiaukojantis, bet galintis atnešti saldžių vaisių.

„Tai nebus puikus finansinis pasirinkimas. Bet jis gautų daug žaidybinio laiko, būtų geriausiu žaidėju visoje lygoje ir nuolat būtų NBA klubų radare. NBDL gali būti panaudota kaip įrodymas NBA komandoms, kad jo nugara – sveika“, – rašo puslapis.

Čia pat išskiriamos dvi komandos, kurioms D.Motiejūnas galėtų praversti jau dabar. Tai NBA čempionė „Cleveland Cavaliers“ ir „New Orleans Pelicans“.

„Cavaliers“ turi vos tris aukštaūgius. Taip, jiems reikėtų atleisti kažkurį žaidėją. Nesunku matyti D.Motiejūną pritampantį Klivlande ir gaunantį daug minučių. Jo sugebėjimai puolime labai tiktų „Cavs“ rodomam žaidimui“, – rašo amerikiečiai.

„Anthony Davisui Naujajame Orleane reikia pagalbos. Šiai komandai reikia NBA lygio krepšininko. Šios dvi pusės gali derėti idealiai“, – apie kitą pasirinkimą rašo jie.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.