EUROLYGA 2023

Tiesioginėje transliacijoje – treneris Tomas Pačėsas

Pergalingai sezoną pradėjęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas po mėnesio kovų pradėjo buksuoti ir rinktis karčius pralaimėjimo vaisius: jei Lietuvos krepšinio lygoje nesėkmės nebuvo itin skausmingos, tai Europos taurės turnyre patirti trys pralaimėjimai iš eilės tapo rimtu signalu, kad tarptautiniame fronte „Lietuvos rytas“ ir vėl gali patirti fiasko.

Kokias išvadas apie šalies krepšinį ir jo užkulisius padarė metus Vilniaus komandai vadovaujantis alytiškis?<br>T.Bauro nuotr.
Kokias išvadas apie šalies krepšinį ir jo užkulisius padarė metus Vilniaus komandai vadovaujantis alytiškis?<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-21 09:19, atnaujinta 2018-02-09 21:29

Kas padėjo klubui atsitiesti ir nesužlugdyti sezono, kodėl treneriui Tomui Pačėsui neįtiko vienas ar kitas krepšininkas ir kuriais žaidėjais jis pasitiki labiausiai.

Kokias išvadas apie šalies krepšinį ir jo užkulisius padarė metus Vilniaus komandai vadovaujantis alytiškis?

Visa tai – lrytas.lt tiesioginėje transliacijoje su „Lietuvos ryto“ komandos strategu Tomu Pačėsu trečiadienį 13.30 val.

Tačiau tuo pokalbis su praeityje žinomu krepšininku ir Atlantos olimpiados bronzos medalio savininku T.Pačėsu neapsiribos – tiesioginėje transliacijoje bus šnekama ir apie nacionalinę Lietuvos vyrų komandą, trenerio požiūrį FIBA ir Eurolygos karą bei kolegas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.