EUROLYGA 2023

D. Motiejūno agentas – apie Lietuvos rinktinę ir krepšininko laukiančią užduotį

Vienas geriausių Lietuvos krepšininkų Donatas Motiejūnas šventes pasitinka su nerimu. „Houston Rockets“ klubui atsisakius visų teisių į lietuvį, 26 metų 213 cm ūgio puolėjas priverstas laukti.

D.Motiejūnas.<br>P.Mantauto nuotr.
D.Motiejūnas.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-25 15:59, atnaujinta 2018-02-09 20:51

Vis dėlto, krepšininko agentas Tadas Bulotas portalo basketnews.lt ir „Žiniu radijo“ rengiamoje laidoje „Trys milijonai trenerių“ sakė, kad situacija nėra bloga.

„Gal ir ne geriausia, bet situacija yra nebloga. Donatas laisvas ir gali rinktis iš daugiau nei vieno varianto, o tai teigiamas dalykas, išskyrus tai, kad jis iki šios dienos dar nežaidžia“, – sakė T.Bulotas.

Paklaustas, ar realu, kad vasarą D.Motiejūnas prisijungs prie Lietuvos rinktinės, agentas patikino, kad viskas priklausys nuo klubo ir būsimos sutarties.

„Sakyčiau, kad jei Donatas sutiks ir pasirašys sutartį su kuria komanda bent jau dvejiems metams, tada yra realu. Jis niekada nebėgo nuo rinktinės, tikrai nori žaisti už Lietuvą. Viskas priklausys nuo sutarties, tačiau jei sutartis bus metų trukmės, situacija bus kitokia. Jei dvejų, ar daugiau metų – jis bus užtikrintesnis ir tada be problemų“, – sakė agentas.

Jis taip pat prasitarė, kad krepšininkas svarstė įvairias galimybes, tiesa, Europai ir Kinijai neskyrė didelio dėmesio. Tiesa, dabar svarbiausia krepšininko užduotis – įrodyti savo galimybes.

„Jis turi parodyti, kad yra sveikas ir galintis žaisti sportininkas. Kad žmonės, kurie dvejoja, tas dvejones pamirštų, matydami jį žaidžiant ir tai darant gerai“, – laidai „Trys milijonai trenerių“ kalbėjo T.Bulotas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.