EUROLYGA 2023

Injekcijos, kurios tikrai patinka LMKL krepšininkėms

Net 8 tūkstančių eurų vertės veido estetikos ir pačių įvairiausių odontologijos paslaugų jau šį sezoną laukia Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) žaidėjų.

Kiekvieną mėnesį geriausia LMKL mėnesio žaidėja galės pati išsirinkti, kokiomis „Neodentos“ paslaugomis save lepinti. O į LMKL finalą patekusių komandų laukia net 5 tūkst. eurų vertės paslaugų čekis<br>L.Šilkaičio nuotr.
Kiekvieną mėnesį geriausia LMKL mėnesio žaidėja galės pati išsirinkti, kokiomis „Neodentos“ paslaugomis save lepinti. O į LMKL finalą patekusių komandų laukia net 5 tūkst. eurų vertės paslaugų čekis<br>L.Šilkaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 27, 2016, 4:26 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:34 PM

Lygos partnere tapo jau du dešimtmečius darbo patirties skaičiuojanti implantologijos ir estetinės odontologijos klinika „Neodenta“.

Kiekvieną mėnesį geriausia LMKL mėnesio žaidėja galės pati išsirinkti, kokiomis „Neodentos“ paslaugomis save lepinti. O į LMKL finalą patekusių komandų laukia net 5 tūkst. eurų vertės paslaugų čekis.

„Džiaugiamės bendradarbiavimu su Lietuvos moterų krepšinio lyga. Žinome kad krepšininkės labai užsiėmusios, todėl rinktis patyrusius specialistus yra labai svarbu. „Neodenta“ savo žinias ir patirtį pacientams perteikia jau dvidešimtmetį, todėl LMKL  žaidėjomis tikrai rūpinsimės labai nuoširdžiai“, – sakė klinikos vadovė Eglė Kunčiuvienė.

Ilgametės LMKL krepšininkės Rima Valentienė, Vita Kuktienė, Sandra Baliutavičiūtė ir Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė jau spėjo išbandyti mezoterapijos procedūras ir šv. Kalėdas pasitiko švytinčios.

„Krepšininkės labai daug laiko praleidžia kondicionuojamose salėse, kur jų kūnui ir veidui tenka didelis fizinis krūvis, todėl oda pasirūpinti  tiesiog būtina“, – sakė gydytoja Ramunė Jašinskienė. „Visiškai neskauda. Su šautuviuku pašaudys ir tiek. Viskas super – jau laukiu kitos procedūros“, – rankomis trynė V.Kuktienė.

O R.Valentienė liko sužavėta odontologijos paslaugų galimybėmis: „Nuostabu, nors klinika Kaune, bet viskas puikiai dera su mano darbu LMKL.“

„Nuoširdžiai džiaugiuosi dar vienu LMKL partneriu. Pergalė ir šypsena yra du sinonimai. Galime tik didžiuotis, kad tokią didžiulę patirtį turinti „Neodenta“ visą krepšinio sezoną išskirtinai rūpinsis LMKL krepšininkėmis“, –sakė LMKL direktorė Audra Ginelevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.