EUROLYGA 2023

Naujametiniai LMKL krepšininkių pažadai ir norai: nuo saldumynų iki trenerio kantrybės

Artėjantys Naujieji metai

„Hoptrans-Sirenų“ įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė<br>E.Šemioto nuotr.
„Hoptrans-Sirenų“ įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė<br>E.Šemioto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 11:18 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:03 PM

„Tikiuosi, kad artėjantys metais bus įspūdingi ir sėkmingi visose gyvenimo srityse. Šiek tiek baisu kalbėti apie tai, ko tikiuosi, nes vėliau gali niekas neišsipildyti. Svarbiausia yra tai, kad noriu kiekvieną dieną eiti į priekį ir tobulėti tiek kaip žmogus, tiek kaip ir asmenybė. Taip pat noriu atsisakyti saldumynų, nors tai bus vienas iš sunkiausiai įvykdomų uždavinių. Pažadu, kad kitais metais tikrai pasistengsiu“, – pasakojo Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“ įžaidėja Gabrielė Gutkauskaitė.

Iš Šiaulių kilusi krepšininkė taip pat nepamiršo ir pačios LMKL bei kitų komandų.

„Visoms komandoms palinkėčiau sveikatos, nes pastaruoju metu daugumoje komandų yra problemų su traumomis, yra netekčių. Taip pat, mūsų lygai norėčiau palinkėti niekada nesustoti tobulėti ir judėti į priekį“, – užbaigė Lietuvos čempionių narė.

G. Gutkauskaitės palinkėjimo išpildymą padės įvykdyti Vilniaus „Kibirkšties“ puolėja Vita Kuktienė, kurios galvoje – dešimtasis LMKL aukso medalis.

„Tikiuosi, kad ateinantys Naujieji metai nebus prastesni nei praėjusieji ir norėčiau, kad pavyktų laimėti 10-ajį LMKL aukso medalį. Taip pat pažadu prisidėti prie Lietuvos moterų krepšinio populiarinimo ir linkiu darbingų ir pergalingų metų“, – trumpai ir aiškiai savo mintis dėstė vis dar sėkmingai rungtyniaujanti krepšininkė.

Prie linkėjimų lygai bei jos komandoms prisidėjo ir ketvirtą kartą šiame sezone visai neseniai naudingiausia LMKL savaitės žaidėja tapusi Marijampolės „Sūduvos“ lyderė Laura Svarytė.

„Savo komandai palinkėčiau išlikti tokiai pat draugiškai, kovingai, vieningai ir tikiuosi, kad mus ir toliau lydės tik pergalės. Taip pat visoms komandoms norėčiau palinkėti, kad ateinantys Naujieji metai būtų sėkmingi, o, visų svarbiausia, kad nebūtų traumų. Žinoma, labai noriu, kad pagaliau iškovotume LMKL auksą“, – linkėjimus ir savo norus dėstė krepšininkė.

Taip pat verta paminėti, kad vienas L. Svarytės pažadas itin patiks vyriausiajam „Sūduvos“ treneriui Rimvydui Samulėnui.

„Tikiuosi, kad pavyks gerai apsiginti magistrą ir užbaigti studijas. Taip pat galiu pasižadėti, kad išliksiu tokia pat draugiška, ryžtinga, kovinga aikštelėje ir siekianti užsibrėžtų tikslų tiek asmeniniame gyvenime, tiek sporte. Ir žinoma, pažadu, kad stengsiuosi kuo mažiau vesti trenerį iš kantrybės“, – geros nuotaikos nestokojo puolėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.