EUROLYGA 2023

„Pelicans“ treneris patvirtino derybas su Donatu Motiejūnu, bet detalių neatskleidė

Donatas Motiejūnas turėtų tapti „New Orleans Pelicans“ klubo nariu. 26 metų 213 cm ūgio lietuvio ilgoji drama, pasak ESPN, turėtų baigtis jau antradienį. NBA užkulisiuose dar vis nuaidi kitų komandų pavadinimai, tačiau abejonių dėl sutarties su „Pelicans“ praktiškai nėra.

A.Gentry (dešnėje) patvirtino, kad "Pelicans" derasi su D.Motiejūnu.<br>lrytas.lt montažas.
A.Gentry (dešnėje) patvirtino, kad "Pelicans" derasi su D.Motiejūnu.<br>lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 11:05 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Prieš naktį iš pirmadienio į antradienį vykusias rungtynes su „Cleveland Cavaliers“ („Cavaliers“ laimėjo 90:82) „Pelicans“ treneris Alvinas Gentry sulaukė klausimo apie D.Motiejūną.

„Mes kalbame ir deramės. Tai (klausimą – red.) turėtumėte pateikti Dellui Dempsui („Pelicans“ generalinis direktorius, – Red.)“, – sakė A.Gentry.

Jeigu ESPN informacija pasitvirtins, D.Motiejūno aštuonių mėnesių periodas be krepšinio baigsis. Aukštaūgis po praėjusio sezono mėgino išspausti iš „Rockets“ geresnę sutartį, bet visas „Teksaso pokeris“ baigėsi didžiuliu pralaimėjimu.

Ilgai su „Rockets“ besistumdęs D.Motiejūnas spėjo atmesti keletą Hjustono klubo pasiūlymų, o tada net neatvyko į medicininę patikrą. Galiausiai „Rockets“ jam pasiūlė ketverių metų 35 milijonų JAV dolerių sutartį, tačiau paskutinę akimirką ją atšaukė ir taip D.Motiejūnas tapo laisvuoju agentu.

D.Motiejūnas su „Pelicans“ turėtų pasirašyti vieno sezono sutartį ir uždirbti 1,1 mln. JAV dolerių. Tai – veterano minimumas.

D.Motiejūnas šią vasarą atsisakė atvykti į Lietuvos rinktinę, nes tikėjosi išpešti geresnę sutartį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.