EUROLYGA 2023

Rimanto Kaukėno atgimimas – veteranas sugrįžta į didįjį krepšinį

Praėjusių metų liepą apie karjeros pabaigą paskelbęs Rimantas Kaukėnas negali gyventi be krepšinio ir vėl gaivina karjerą. Skelbiama, kad 39-erių gynėjas netrukus pasirašys sutartį iki sezono pabaigos su Emilijos Redžo „Grissin Bon“ klubu, kuriame žaidė nuo 2013 metų iki praėjusios vasaros.

Rimantas Kaukėnas ir Šarūnas Jasikevičius<br>AFP nuotr.
Rimantas Kaukėnas ir Šarūnas Jasikevičius<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net inf

Jan 6, 2017, 9:13 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 3:09 PM

192 cm ūgio R.Kaukėnas prabėgusiame Italijos lygos sezone vidutiniškai įmesdavo 12,9 taško, atkovodavo 1,4 kamuolio, atlikdavo 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,1 naudingumo balo per 25 žaidimo minutes.

Būtent „Grissin Bon“ ekipos vadovams lietuvis pirmiesiems pasakė, kad baigia ne tik pasirodymą jų klube, bet ir traukiasi iš krepšinio – baigia krepšininko karjerą.

„Kai pasibaigus sezonui aš su šeima atsisėdome apmąstyti galimą mano ateitį, nusprendžiau vis dėlto uždaryti šį gyvenimo skyrių ir pasitraukti iš krepšinio. Tai buvo pats sunkiausias mano gyvenimo sprendimas“, – atsisveikinimo laiške rašė R.Kaukėnas.

Ilgametis Lietuvos krepšinio rinktinės narys su nacionaline ekipa atsisveikino 2012-siais, daugiau kaip dešimtmetį oficialiose varžybose vilkėjęs marškinėlius su užrašu „Lietuva“.

 Per savo ilgą karjerą R.Kaukėnas yra rungtyniavęs tokiuose klubuose kaip Vilniaus „Lietuvos rytas“, Bonos „Telekom Baskets“, Sienos „Montepaschi“, Madrido „Real“, Kauno „Žalgiris“, Vitorijos „Laboral Kutxa“ bei minėtame  Emilijos Redžo „Grissin Bon“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: G. Landsbergio ir Europos Tarybos generalinės sekretorės komentarai