EUROLYGA 2023

Šarūnas Jasikevičius vėl užsipuolė žurnalistą Vaidą Čeponį, šis kirto atgal

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienį Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) įveikė Panevėžio „Lietkabelį“, bet po rungtynių ir vėl garsiausiai buvo kalbama apie trenerio Šarūno Jasikevičiaus ir žurnalisto, komentatoriaus Vaido Čeponio konfliktą.

Š.Jasikevičius auklėjo V.Čeponį.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Š.Jasikevičius auklėjo V.Čeponį.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt ir krepsinis.net

Jan 9, 2017, 6:02 AM, atnaujinta Apr 12, 2017, 1:21 PM

Jis prasidėjo penktadienį, po Eurolygos rungtynių su Belgrado „Crvena Zvezda“.

„Kritika yra gerai. Nemalonu, bet yra mūsų darbo dalis. Man labai įdomu skaityti kritiką, nes esu jaunas treneris. Noriu tobulėti, nes man ši profesija labai svarbi. Daug skaitau ir skaitysiu.

Skaitau viską apie krepšinį. Žurnalistai turi prisiimti kažkokią atsakomybę, ką rašo. Jiems lengviau, nes gali drąsiai vaikščioti po miestą ir niekas jų neatpažįsta. Vaidas Čeponis galvoja, kad supranta krepšinį.

Jis visą pastraipą parašė, kokia vargana „Žalgirio“ aikštės gynyba. Žurnalistai žmonėms daro didelę įtaką ir aš tikrai žinau, kurie iš jų supranta krepšinį. Čeponiui sakau, kad per visą sezoną Eurolygoje „Žalgiris“ nė karto nesigynė aikšte.

Ji gal ir būtų vargana, jeigu ją naudotume. Dar jis feisbuke apsiriko su mano svoriu, nes parašė mano svorį 10 kilogramų mažiau. Jeigu jis ir būtų 83 kilogramai, tuo būtų patenkinta mano žmona. Rašykite ir kritikuokite, aš viską skaitau, bet jeigu „Žalgiris“ nė karto nesigynė zona, tam ponui reikia susirūpinti“, – krepsinis.net cituoja Š.Jasikevičių.

Netrukus portalas krepsinis.net paviešino ir V.Čeponio atsaką, kuriame jis ginasi, kad savo žinias tobulina įvairiuose seminaruose, kalbasi su garsiais šalies treneriais.

Už puikią reklamą planuoju nupirkti Šarui gero viskio butelį, bet kažin ar su manimi jis išgers. Ir kiaulienos kepsnio turbūt nenupirks, kad „nebejuodinčiau“ „Žalgirio“. Š. Jasikevičius meile „žurnaliūgoms“ netrykšta. Aikštėje jis garsėjo nugalėtojo mentalitetu, o baigęs karjerą trokšta kaip treneris nugalėti ne tik varžovus, bet ir teisėjus bei žiniasklaidos atstovus

Dabar jis pasišaipė, kad parašiau, jog žalgiriečiai naudojo aikštės gynybą mače su Serbijos čempionais. Pasak trenerio, tai nebuvo „zona“. Mano manymu, tai buvo zoninė gynyba su keitimusi ginamaisiais. Mačą peržiūrėjau antrą kartą. Parašęs straipsnį dar paskambinau dviem pažįstamiems žinomiems treneriams, kad pasitikslinčiau dėl tos gynybos sistemos Jie patvirtino, kad tai buvo mišri gynyba, bet savo esme zoninė.

Palinkėčiau Šarui mažiau gaišti laiko skaitant „visokių storų čeponių“ straipsnius, o geriau skirti laiko zoninei gynybai ir ją vis dėlto kažkada panaudoti, nes kartais gali praversti“, – rašė žurnalistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.