EUROLYGA 2023

Perrašė istoriją: merginos NCAA lygoje pasiekė 91 pergalę iš eilės

Konektikuto „UConn“ moterų ekipa savaitgalį pasiekė įspūdingą rezultatą. Ekipa pagerino sau priklausantį šešerių metų senumo rekordą ir JAV koledžų lygoje (NCAA) iš eilės laimėjo net 91 mačą.

„UConn“ ekipos žaidėja<br>AFP/Scanpix
„UConn“ ekipos žaidėja<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 16, 2017, 3:16 PM, atnaujinta Apr 12, 2017, 2:43 AM

Sau lygių neturinti komanda namų arenoje vykusiame susitikime 88-84 nugalėjo Teksaso „SMU“ ekipą ir taip pratęsė šią pergalių seriją. Merginos oficialų mačą paskutinį kartą pralaimėjo 2014 metų lapkritį, kai po pratęsimo nusileido Stanfordo universitetui.

„Ši komanda labai gera tuo, kad sugeba išlaikyti aukštą lygį. Bet net po tiek pergalių, šis rekordas mums yra ypatingas. Aišku, nešokinėjame iš džiaugsmo, lyg būtume laimėję čempionatą, nes sezonas dar nesibaigė“, – po neeilinio pasiekimo kalbėjo merginų treneris Geno Auriemma.

Klubas NCAA pirmenybes jau yra laimėjęs keturis kartus ir panašu, kad šį sezoną titulą pavyks iškovoti dar kartą. Pirmoje vietoje be konkurencijos karaliaujanti „UConn“ turėtų bijoti tik Stanfordo rinktinės, su kuria susitiks nebent NCAA lygos organizuojamame turnyre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.