EUROLYGA 2023

Nežinia dėl Deivido Gailiaus: puolėjas ligoninėje, ligos priežastis neaiški

Vilniaus „Lietuvos ryto“ atsarginių žaidėjų suolelis ir toliau lieka išretintas. Delnakaulio lūžį patyręs Artūras Gudaitis prie komandos prisidės tik po poros savaičių, o neaiškios ligos užklupto Deivido Gailiaus diagnozė vis dar nenustatyta.

D.Gailius.<br>D.Umbraso nuotr.
D.Gailius.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Jan 24, 2017, 11:24 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 2:09 PM

Krepšininkas treniruotėje pastarąjį kartą pasirodė sausio 10 dieną, kai vilniečiai ruošėsi susitikimui su Sankt Peterburgo „Zenit“ klubu.

Sostinės klubo direktorius Martynas Purlys antradienį teigė, jog D.Gailius šiuo metu prižiūrimas medikų, o jo ligos priežastį vis dar bandoma išsiaiškinti.

„Jis dar ligoninėje, vyksta tyrimai. Medikai sakė, kad bent šią savaitę dar nori jį palaikyti ligoninėje. Kai bus aiški tiksli ligos diagnozė, tuomet žinosime, kurį laiką jis nerungtyniaus.

Kol kas nėra tikslių rezultatų, todėl negalime nieko atsakyti. Yra keli diagnozės variantai, bet laukiame žinių iš medikų“, – teigė M.Purlys.

Neseniai D.Gailių aplankę komandos draugai teigė, jog krepšininko sveikata jau gerėja.

Trečiadienio susitikime su „Nižnij Novgorod“ ekipa, kuriame „Lietuvos rytui“, norint patekti į kitą Europos taurės etapą, bus gyvybiškai svarbi pergalė, treneriui Tomui Pačėsui teks verstis su kuklia rotacija.

Ant suolelio nebus ne tik jau mėnesį nerungtyniaujančio A.Gudaičio bei D.Gailiaus, bet ir visai neseniai komandą abipusiu susitarimu palikusio Josho Akognono. Todėl komandos sudėtyje bus vos dešimt žaidėjų, tarp kurių yra ir dublerių ekipai atstovaujantis Margiris Normantas.

Strategas prieš svarbią kovą akcentavo, kad netektys yra skaudžios, tačiau jau artimiausiu metu jis tikisi svarbių žaidėjų sugrįžimo.

„Artūras dar dvi savaites nesitreniruos su mumis, bet jis labai gerai dirba individualiai ir grįš su dideliu alkiu. Bet niekam dabar nėra lengva ir tikiuosi, kad Artūras po kelių savaičių jau bus su komanda.

Mums jo labai trūksta, kaip ir D.Gailiaus. Jo tikimės sulaukti po kelių savaičių“, – prieš rungtynes su „Nižnij Novgorod“ kalbėjo T.Pačėsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.