EUROLYGA 2023

Iš „Maccabi“ ekipos dėl dopingo išspirtas Sony Weemsas atskleidė, kad turi trejų metų sūnų lietuvį?

Buvęs Kauno „Žalgirio“ lyderis ir dabar buvusi Tel Avivo „Maccabi“ žvaigždė Sonny Weemsas įsivėlė jam pragaištingą situaciją, kai buvo pranešta, kad krepšininkas atsisakė pateikti dopingo mėginį. Pateikdamas savo istorijos viziją 31-erių atletas galimai patvirtino gandus, kad turi sūnų, kurio susilaukė su lietuve. Tačiau faktas lieka faktu – dėl problemų dopingo testų pateikimu S.Weemsas atleistas iš Tel Avivo ekipos. 

S.Weemas turi sūnų lietuvį?<br>P.Mantauto nuotr.
S.Weemas turi sūnų lietuvį?<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 30, 2017, 1:16 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 4:19 AM

Jau anksčiau buvo pasirodę gandų, kad S.Weemsas, „Žalgiryje“ žaidęs 2011–2012 metais, Lietuvoje pasižymėjo ne tik puikiu žaidimu aikštėje.

Gandus sustiprino ir tai, kad S.Weemsui praėjusį rudenį atvykus į Kauną žaisti Eurolygos rungtynių, jį pasitiko lietuvaitė su vaiku ant rankų. Ji pasidalijo nuotrauka „Instagram“ tinkle, kur parašė, kad tai – pirmasis sūnaus ir tėvo susitikimas.

Nuotrauka spėjo išplisti internete, tačiau gandų nepatvirtino niekas. Tą galimai dabar padarė pats S.Weemsas, paaiškinęs, kas nutiko dopingo patikros punkte.

„Niekada nevartojau narkotikų. Per karjerą NBA sėkmingai pridaviau tris testus. Buvau užrakintas dopingo patikroje nuo 18 val. iki pusės pirmos nakties. Pridaviau aštuonis mėginius, bet man vis kartojo, kad šlapimas yra praskiestas vandeniu.

Jie liepė man gerti vandenį, kad pagreitinčiau procesą. Pranešimai, kad kažką vartojau ar atsisakiau duoti mėginį – melagingi.

Mano trejų metų sūnus Alenas laukė manęs oro uoste keturias valandas – iki 1 valandos nakties. Jis nekalba angliškai, todėl laukė manęs išsigandęs. Myliu „Maccabi“, myliu sirgalius ir noriu laimėti titulus čia“, – savo istorijos pusę pateikė S.Weemsas.

Įdomios detalės – amerikiečio sūnaus vardas Alenas, jis pats apie tai parašė. Berniukas taip pat nekalba angliškai, tad tokie faktai leidžia tikėti, kad S.Weemsas tikrai turi sūnų lietuvį.

Portalas krepsinis.net rašo, kad remiantis Gyventojų registro tarnybos duomenimis, Lietuvoje 2012 ir 2013 metais gimė po vieną vaiką, kuris pavadintas Alenu.

Būtent tokiu metu ir galėjo gimti S.Weemso sūnus – sutampa amžius ir krepšininko žaidimas Lietuvoje.

S.Weemsas – ne vienintelis „Maccabi“ krepšininkas, sulaukęs FIBA kvietimo atlikti dopingo testą. Victoras Ruddas ir Galas Mekelis jau padarė tai.

Pirmadienį vakare pasirodė naujiena, kad Sonny Weemso karjera Tel Avivo „Maccabi“ klube – baigta. Davidas Pickas paskelbė, kad atsisakius pateikti dopingo testus klubas nusprendė atleisti amerikietį. 

Šį sezoną žinomas Lietuvoje krepšininkas per 27 minutes vidutiniškai renka 11,6 taško, atkovoja 3,3 kamuolio ir atlieka 3,4 rezultatyvaus perdavimo. Tiesa, tokie skaičiai „Maccabi“ pergalių neneša – vos 7 kartus per 20 mačų laimėjęs žydų klubas yra tarp Eurolygos autsaiderių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.