EUROLYGA 2023

Tomas Pačėsas pralaimėjimo nesureikšmino: „Žaidimas nebuvo blogas“

„Mūsų žaidimas buvo neblogas“, – po dar vieno „Lietuvos ryto“ pralaimėjimo Kauno „Žalgiriui“ nesėkmės nesureikšmino Tomas Pačėsas.

G.Bartuškos nuotr.
G.Bartuškos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Ivaškaitė

Feb 5, 2017, 6:39 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 5:58 PM

Šį sezoną tai buvo jau trečiasis ekipų susitikimas, iš kurių visus kartus nugalėjo būtent „Žalgiris“. Namų arenoje žaidę vilniečiai intrigą išlaikė iki pat mačo pabaigos, tačiau rezultatu 72:79 buvo priversti pripažinti varžovų pranašumą.

Visas rungtynes „Lietuvos rytas“ bandė vytis kauniečius, tačiau paskutiniojo ketvirčio pradžioje nedidelę persvarą įgijęs „Žalgiris“ ją išlaikė iki pat mačo pabaigos.

Vilniečius, kaip akcentavo ir T. Pačėsas, pražudė lemiamu momentu sužibėjęs Brockas Motumas, kuris pataikė kelis itin svarbius tritaškius.

„Norime padėkoti sirgaliams už nuostabią atmosferą, stengėmės atsidėkoti jiems savo žaidimu ir šiaip viskas sekėsi neblogai. Žaidimas buvo apylygis, lūžis įvyko tuomet, kai paleidome Brocką Motumą. Jo tritaškiai nulėmė rungtynių eigą. Sveikinu ir Renaldą Seibutį, neatsimenu, kad jis paskutinį kartą įmetė tiek daug taškų, tik nežinau, kodėl būtent prieš mus“, – sakė T. Pačėsas.

Visgi strategas pabrėžė, kad savo žaidėjų pasirodymu iš esmės yra patenkintas, o nesėkmę lėmė mažos detalės.

„Mūsų vidurio puolėjai šiandien buvo kiek per giliai, bet darėme gana nedaug klaidų. Mūsų žaidimas buvo neblogas, kokį ir buvome suplanavę. Tik mūsų baudų pataikymas buvo prastas, kitaip galėjome būti žaidime iki pačio galo.

Noriu pasveikinti Artūrą Gudaitį, kuris po pertraukos sužaidė solidžias rungtynes, džiaugiuosi, kad jis grįžo ir yra mums naudingas“, – kalbėjo T. Pačėsas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.