EUROLYGA 2023

Lyderio vaidmuo Davidui Loganui buvo sunkus: „Reikėjo žiūrėti į laikrodį“

Nors Vilniaus „Lietuvos rytui“ ir pavyko iškovoti pergalę prieš Sankt Peterburgo „Zenit“, tačiau durys į kitą Europos taurės etapą jiems jau užsivėrė. Vilniečiams reikėjo laimėti bent devynių taškų skirtumu, o nuaidėjus finalinei sirenai švieslentė rodė rezultatą 86:84.

Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Davidas Loganas<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 8, 2017, 9:16 PM, atnaujinta Apr 10, 2017, 11:58 AM

Nors sostinės ekipos žaidimas dažnai buvo itin chaotiškas, o gynyba tiesiog neegzistavo, tačiau juos į ne visai saldžią pergalę visgi atvedė puikiai rungtyniavęs kapitonas Davidas Loganas.

Amerikietis pelnė net 28 taškus, atkovojo tris kamuolius bei surinko 30 naudingumo balų. „Tai buvo labai specifinės rungtynės, nes privalėjome laimėti tam tikru skirtumu. Visada reikėjo nuolat žiūrėti ir į laikrodį, todėl buvo sunku“, – po mačo kalbėjo D. Loganas.

Nors krepšininkas pirmoje susitikimo dalyje buvo itin rezultatyvus, tačiau po ilgosios pertraukos jo žaidimas pradėjo akivaizdžiai strigti.

„Tuomet ritmas šiek tiek sulėtėjo, nelengva visas 40 minučių išlaikyti tokį žaidimą“, – aiškino jis.

D. Loganas taip pat patikino, jog jo nuomone, komandai sezonas Europos taurėje buvo sėkmingas, nepaisant nepatekimo tarp aštuonių geriausių komandų.

Tuo tarpu beveik 30 minučių aikštėje praleidęs Rokas Giedraitis sakė, jog pastarąjį pralaimėjimą lėmė ne vienas faktorius.

„Pritrūko kelių atkovotų kamuolių, nepataikytų metimų. Susideda daug smulkių dalykų. Turėjome kelių taškų persvarą ir viena apsiginta bei gerai atlikta ataka galėjo viską pakeisti. Reikėjo devynių taškų pranašumo, o dabar laimėjome tik dvejais, bet ką padarysi. Norime žiūrėti į priekį“, – kalbėjo jis.

Krepšininkas atskleidė, kad šiandien dėl apendicito iš rikiuotės netikėtai iškritusio Artūro Jomanto netektis gerokai sumaišė ekipos kortas.

„Mums tikrai trūko jo gynyboje, tai jautėsi, kaip ir bet kurio kito svarbaus žaidėjo netektis. Bet didelio nuovargio nejautėme, aš asmeniškai labai gerai jaučiuosi. Nėra dėl ko perdegti.

Visi ėjo, stengėsi nuo pat pradžių. Kad kažkas nesistengtų ar žaistų tik puse jėgos, tai tikrai nebuvo. Žinojome šių rungtynių svarbą ir ėjome kovoti“, – teigė R. Giedraitis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.