EUROLYGA 2023

Donato Motiejūno sveikinime Lietuvai – užuomina apie sugrįžimą į rinktinę

Vasario 16-ąją Lietuvą sveikina ir šalies krepšininkai. Linkėjimus valstybės šventės proga siuntė NBA rungtyniaujantis Mindaugas Kuzminskas bei „New Orleans Pelicans“ marškinėlius vilkintis Donatas Motiejūnas.

D.Motiejūnas sveikino Lietuvą su Vasario 16-ąja.<br>lrytas.lt montažas
D.Motiejūnas sveikino Lietuvą su Vasario 16-ąja.<br>lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-16 18:49, atnaujinta 2017-04-09 22:29

Pastarasis užsiminė ir apie Lietuvos rinktinę. Nors D.Motiejūnas pažado nedavė, bet leido suprasti – į rinktinę jis labai nori.

„Raidė, kuri vietiniams nesuvokiama, o pavardė neištariama, bet man ji reiškia viską. Su gimtadieniu, su Vasario 16!, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašė D.Motiejūnas. – Labai tikiuosi, kad būsime visi sveiki, kad rudenį ginsime šalies garbę, kausimės dėl pergalių. Kad vėl tapsime Europos čempionais. Kartu mes tai galime pasiekti.“

D.Motiejūnas neprisijungė prie Lietuvos rinktinės Rio de Žaneiro olimpiadoje. Tuometinis treneris Jonas Kazlauskas ilgai laukė, kol krepšininkas apsispręs, tačiau galiausiai išgirdo „ne“.

D.Motiejūnas neturėjo sutarties su jokiu NBA klubu ir vasarą paskyrė deryboms, kurios užtruko gerokai ilgiau nei kas nors tikėjosi. Aštuonis mėnesius nežaidęs krepšininkas po ilgos istorijos su „Houston Rockets“ klubu sukirto rankomis su „Pelicans“ ekipa.

Išskirtiniame interviu „Lietuvos rytui“ D.Motiejūnas yra sakęs: „Jei būčiau žinojęs, kad taip viskas baigsis su Hjustonu, tikrai būčiau vykęs į olimpiadą. Būčiau žaidęs ir jokių problemų nebūtų buvę“, – gailėjosi puolėjas, 2013-aisiais su Lietuvos rinktine iškovojęs Europos čempionato sidabrą.“

Krepšininkas atskleidė, kad nuolat bendrauja su dabartiniu Lietuvos rinktinės treneriu Dainiumi Adomaičiu.

„Kiekvienais metais noro yra. Bet ne visada galimybės leidžia“, – kalbėjo D.Motiejūnas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.