EUROLYGA 2023

„Raptors“ sprendimas: ar Jonas Valančiūnas bus išsiųstas į kitą NBA komandą?

Toronte vis garsiau kalbama apie Jono Valančiūno ateitį – klubas neseniai įsigijo Serge'ą Ibaką, o žiniasklaida praneša ir apie kalbas su „Detroit Pistons“. Nors kalbama, jog lietuvį norima iškeisti į itin solidų žaidimą demonstruojantį Andre'ą Drummondą, tačiau neaišku, ar tokie manai „Raptors“ išeitų į naudą.

J. Valančiūnas<br>AFP/Scanpix
J. Valančiūnas<br>AFP/Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 22, 2017, 9:59 AM, atnaujinta Apr 9, 2017, 2:33 PM

„Bleacher Report“ rašo, jog klubo vadovybė J. Valančiūno atžvilgiu yra nusiteikusi skeptiškai ir būtent dėl to “Raptros“ prezidentas Masai'us Ujiri svarsto aukštaūgio išvykimo  galimybę. Visgi būtent dabar, įpusėjus sezonui, gali būti ne pats tinkamiausias laikas tam padaryti. 

Ir nors krepšinio gerbėjai tikriausiai sutiktų, kad „Pistons“ rungtyniaujantis A.Drummondas J.Valančiūną lenkia praktiškai visuose žaidimo aspektuose ir yra greitesnis bei atkovoja daugiau kamuolių, tačiau „Raptors“ puolimo schemose jo indėlis nebūtinai būtų ryškiai pastebimas, mat šis krepšininkas niekada nebuvo puolamojo profilio žaidėjas.

Tuo tarpu į Torontą atvykus Serge'ui Ibakai, net „Raptors“ stratego gynybos planuose A. Drummondui tikriausiai netektų svarus vaidmuo.

Ir, žinoma, nereikia pamiršti, kas J. Valančiūnas gavęs šansą ir vėl gali iššauti atkrintamosiose rungtynėse – „Pistons“ ir „Miami Heat“ su nerimu prisimena aukštaūgio šėlsmą praėjusį sezoną.

Kanados žiniasklaida svarsto, kad nors A. Drummondo atvykimas „Raptors“ klubui ir padėtų, tačiau tai tikrai neatneštų tokių didelių pokyčių, kad ekipai vertėtų šiuo metų vykdyti mainus.

Lietuvis šį sezoną per 27 minutes renka 12,4 taško, 9,9 atkovoto kamuolio ir 0,7 rezultatyvaus perdavimo, o A.Drummondas yra vienas geriausių lygos kovotojų po krepšiais: per 30 minučių jis pelno 14,6 taško, susirenka 13,8 kamuolio ir blokuoja 1,2 metimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar kandidatai į prezidentus dar turi neatskleistų kozirių?