EUROLYGA 2023

Mindaugo Kuzminsko klubo žvaigždė nesupranta, kas vyksta su „Knicks“

Mindaugas Kuzminskas šį sezoną turėtų ir toliau jaustu bangų svyravimą „New York Knicks“ klube. „Knicks“ žvaigždė Carmelo Anthony ir vėl nepraleido progos įgelti klubo vadovybei. Šįkart jis pareiškė, kad stebėdamas paskutines NBA perėjimų lango dienas taip ir nesuprato „Knicks“ vizijos.

C.Anthony vėl suerzino „Knicks“ klubo vadovybė.<br>AFP/Scanpix nuotr.
C.Anthony vėl suerzino „Knicks“ klubo vadovybė.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-02-24 08:53, atnaujinta 2017-04-09 04:29

„Knicks“ kalbėjo apie galimybę atlikti mainus su „Minnesota Timberwolves“ klubu. Kalbos tuomet sukosi apie Derricką Rose'ą ir Ricky Rubio, bet „Timberwolves“ galiausiai nutarė nedėti parašo ant sutarties. „Kncks“ taip pat kalbėjo apie mainus su „Los Angeles Clippers“, o juose figūravo Courtney Lee pavardė, tačiau tai irgi nedavė vaisių.

C.Anthony teigė, kad jis neturėjo jokios reakcijos į „Knicks“ stovėjimą vietoje, tačiau pripažino, kad nėra patenkintas, nes nežino, ką dabar darys klubo prezidentas Philas Jacksonas.

„Niekam nepatinka būti sustingus. Visi norime žinoti, kas vyksta, o ypač tada, kai tai liečia tave. Tačiau taip sporte nebūna. Nemanau, kad esu vienintelis, patiriantis šį jausmą. Yra ir daugiau žaidėjų, kurie norėtų išgirsti, kas vyksta“, – kalbėjo C.Anthony.

JAV žiniasklaida pranešė, kad „Knicks“ bent su trimis klubais aptarė galimybę iškeisti C.Anthony, tačiau nieko neįvyko. „Knicks“ žvaigždė neturi išpirkos sutarties, o pats krepšininkas neslėpė, kad numanė, jog liks Niujorke.

„Nebuvo į ką žiūrėti. Tai žinojau jau keletą dienų. Mes visi stebime, kas ką kalba, tačiau jokių vertų pasiūlymų nebuvo“, – pasakojo C.Anthony.

Jis pridūrė, kad „Knicks“ niekada į jį nesikreipė dėl keitimo formaliai. C.Anthony pabrėžia, kad nėra tikras dėl „Knicks“ ateities, o tuo pat metu klubas yra įspraustas į kampą. Ph.Jacksonas 2016 metų vasarą įsigijo D.Rose'ą, C.Lee bei Joakimą Noah. Šie žaidėjai turėjo pakelti komandą į aukštesnį lygį ir leisti C.Anthony ekipai kovoti dėl vietos atkrintamosiose.

Bet „Knicks“ gan greitai krito žemyn.

„Knicks“ paskutinį kartą 104:119 nusileido NBA čempionams „Cleveland Cavaliers“ krepšininkams. Ekipa pralamėjo 8 kovas per paskutinius 10 mačų.

Dabar „Knicks“ Rytų konferencijoje užima 12-ąją vietą ir sunku patikėti, kad jai pavyks palypėti bent iki 8-osios pozicijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.