EUROLYGA 2023

„Lietuvos ryto“ žaidėjai parengė netikėtumą: apsilankė krepšinio mokyklose

Perspektyvūs VKM, SKM ir Šarūno Marčiulionio krepšinio mokyklų auklėtiniai buvo nustebinti, kai išvydo atvykusius sostinės „Lietuvos ryto“ krepšininkus. Trečiadienį į grupeles pasiskirstę Vilniaus komandos žaidėjai apsilankė net šešiose treniruotėse.

D.Gordonas vaikų treniruotėje<br>bc.lrytas.lt
D.Gordonas vaikų treniruotėje<br>bc.lrytas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2017, 10:07 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 7:06 PM

Corey Fisheris ir Artūras Gudaitis bei Clevinas Hannahas ir Rokas Giedraitis nuvyko į VKM sporto salę, Tayloras Brownas ir Laimonas Kisielius – „Ekinstos“ sporto centrą, Adamas Lapeta ir Artūras Jomantas – Balsių mokyklą, Jimmy Baronas ir Julius Jucikas – Naujininkų mokyklą, Drew Gordonas ir Margiris Normantas – Š.Marčiulionio krepšinio mokyklos salę.   Krepšininkai demonstravo, kaip taisyklingai atlikti apšilimo pratimus, varžėsi taiklumo rungtyse bei dalijo autografus.   „Mano patarimas jauniems žaidėjams – nepasiduoti. Ateityje bus tiek gerų, tiek nesėkmingų momentų. Ypatingai krepšinyje – jūs iškovosite pergales, tačiau patirsite ir pralaimėjimus. Nenuleiskite galvų ir stenkitės tobulėti. Žinoma, nėra idealių žaidėjų, tačiau čia ir slypi sporto žavesys“, – sakė D.Gordonas.   „Kai į vaikų treniruotę ateina geriausios miesto komandos krepšininkai – tai jiems labai naudinga patirtis.   Matyt, kiekvieno jauno žaidėjo svajonė yra pasiekti šį lygį ir mes jiems duodame patarimų, padedame treniruotis. Kiekvienas vaikas, įžengęs į šią sritį, privalo turėti užsispyrimo, valios, noro dirbti ir klausyti trenerio nurodymų“, – kalbėjo M.Normantas.   Balsių mokykloje apsilankę A.Lapeta ir A.Jomantas sulaukė paauglių prašymo įkrauti kamuolį į krepšį. Vidurio puolėjas iš Lenkijos ne tik išpildė šį norą, bet ir aukštai iškėlęs jaunąjį sporto entuziastą leido šiam dėjimu sudrebinti krepšio konstrukciją.   VKM sporto salėje vakarinėje treniruotėje dalyvavę R.Giedraitis ir C.Hannahas buvo nustebinti moksleivių gabumais – vienas jų jau semiasi patirties rungtyniaudamas RKL lygoje.   R.Giedraitis paaugliams papasakojo apie savo karjeros kelią – kaip jis iš RKL lygos prasimušė į NKL, o vėliau pateko į „Šiaulių“ bei „Lietuvos ryto“ klubus.   Anot gynėjo, niekada nėra vėlu siekti savo tikslo, svarbu turėti noro ir motyvacijos tobulėti, tuomet ateis ir rezultatai.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.