EUROLYGA 2023

Vilniečiai plūsta į Kauną: į „Žalgirio“ rungtynes vyks net 8 autobusai

Prieš mažiau nei savaitę paskelbtas Kauno „Žalgirio“ ir ilgametės komandos rėmėjos „Kautros“ projektas, suteiksiantis galimybę sostinėje gyvenantiems žaliems-baltiems aistruoliams itin patogiai pasiekti Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje, sulaukė milžiniško susidomėjimo ir pasisekimo.

„Žalgirio“ arenoje bus ir daug vilniečių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Žalgirio“ arenoje bus ir daug vilniečių.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

zalgiris.lt

Mar 1, 2017, 11:19 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 8:16 PM

Vilniuje gyvenantys „Žalgirio“ aistruoliai su nekantrumu laukia artėjančių Eurolygos kovų ir šluote iššlavė visus 400 bilietų į artimiausias rungtynes su Eurolygos vicečempione Stambulo „Fenerbahce“ ekipa. Sirgaliai į „Žalgirio“ areną iš sostinės keliaus aštuoniais autobusais.

Lietuvos čempionai krepšinio mėgėjams apie naują projektą pranešė vasario 24 dieną. Tai – galimybė vilniečiams nemokamai atvykti į Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Pasiūlymą žaliems-baltiems aistruoliams, gyvenantiems Vilniuje, padėjo įgyvendinti keleivių vežimo įmonė ir klubo rėmėja „Kautra“, pasirūpinsianti, kad kelionė būtų saugi ir patogi.

Pirmoji kelionė maršrutu Vilnius–“Žalgirio“ arena–Vilnius įvyks jau kovo 2 dieną, kai žalgiriečiai savo tvirtovėje susitiks su „Fenerbahce“ ekipa. Ginčo kamuolys bus išmestas 19.00 val. Būtent šią dieną iš Vilniaus autobusų stoties, 35-osios išvykimo aikštelės, 17.00 val. pajudės specialūs „Žalgirio“ ekspreso autobusai, atvešiantys gerbėjus iki pat arenos. Po rungtynių autobusai sirgalių lauks prie arenos ir parveš į Vilniaus autobusų stotį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.