EUROLYGA

Aikštingasis LaVaras Ballas vėl stebina: priblokšta „Nike" atsisakė bendradarbiauti

Talentingasis Lonzo Ballas dar visai neseniai pateikė paraišką dalyvauti NBA naujokų biržoje, o jo išsišokti nevengiantis tėvas LaVaras Ballas jau kuria grandiozinius verslo planus.

 L.Ballas vėl nustebino krepšinio pasaulį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L.Ballas vėl nustebino krepšinio pasaulį.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 29, 2017, 12:56 PM, atnaujinta Apr 29, 2017, 1:07 PM

Kaip ir daugumai prognozuojamų geriausių NBA naujokų, taip ir Lonzo Ballui pirmieji rimti pinigai ateis ne iš sutarties su klubu, bet iš bendradarbiavimo su krepšinio batelių kompanija.

Visgi ESPN praneša, jog tokios gigantės kaip „Nike", „Adidas" ir „Under Armour" po jo tėvo sugavotų užmačių atsisakė bedradarbiauti su žaidėju. 

Anot žiniasklaidos, susitikimuose su visomis trijomis kompanijomis LaVaras Ballas pareiškė, jog norėtų gauti licenziją visiškai atskirai savo pavardės linijai, o vėliau netgi parodė jiems savo sukurtą batelių prototipą. 

Visgi „Nike", švelniai tariant, nebuvo sužavėta ir pasiūlymo kurti atskirą liniją NBA dar net nepradėjusiam žaisti 19-mečiui atsisakė.

,,Mes iš pat pradžių jiems paaiškinome savo ketinimus. Nenorime niekam priklausyti, nes mums reikia paprasčiausių partnerių. Bet jie nebuvo nepasiruošę. Tačiau ir „Uber" kažkada atrodė nepritapęs prie taksi rinkos", - vėliau kalbėdamas su žurnalistais juokauti bandė LaVaras Ballas.

Po nesėkmės tariantis su krepšinių batelių rinkos gigantėmis, jaunojo talento tėvas planuoja atsisukti į Kinijos kompanijas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kuo baigsis V. Blinkevičiūtės žaidimas su rinkėjais?