EUROLYGA 2023

38 taškus pelnęs LeBronas Jamesas: aš net nesijaučiau gerai

 

 L. Jamesas tiki, kad antrose serijos rungtynėse žais dar geiau.
 L. Jamesas tiki, kad antrose serijos rungtynėse žais dar geiau.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-18 15:02

Cleveland Cavaliers“ pirmose Rytų konferencijos finalo serijos rungtynėse įtikinamai įveikė „Boston Celtics“ ekipą rezultatu 117–104. Fantastiškai žaidęs ir komandą į pergalę vedęs LeBronas Jamesas pripažino, kad aikštėje labai gerai nesijautė, o komanda taip pat nesužaidė gerų rungtynių.

Karalius Jamesas po rungtynių spaudos konferencijoje teigė: „Po 10 dienų poilsio aš nesijaučiau labai gerai aikštėje. Mes žinojome, ką jie nori padaryti, jie žinojo ką mes. Neabejoju, kad antrose serijos rungtynėse jausiuosi aikštėje daug geriau“, – kalbėjo praėjusio sezono finalo naudingiausias žaidėjas.

Tai gali labai neraminti „Celtics“ vyriausiąjį trenerį Bradą Stevensą, kuris pripažino, kad gynyba prieš L. Jamesą yra didelis galvos skausmas: „LeBronas vis dar tobulėja. Kiekvienais metais jis vis geresnis ir geresnis. Labai baisu yra dvigubinti gynybą, kai žaidi prieš „Cavaliers“, bet gali tekti rizikuoti. Turime nuspręsti ar leisime jiems mesti laisvus tritaškius ar duosime šansą LeBronui laužyti mūsų gynybą“, – atskleidė B. Stevensas.

L. Jamesas taip pat pridūrė, kad jis nemano, kad komanda žaidė gerai, nors praėjusių metų čempionai jau po pirmojo kėlinio turėjo dviženklę taškų persvarą ir pirmavo 30:19. Kitas susitikimas tarp ekipų vyks naktį iš penktadienio į šeštadienį Bostone. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.