EUROLYGA 2023

Jau ir taip piktas LeBronas Jamesas susidūrė su kandžiu sirgaliumi

LeBronas Jamesas buvo labai prastos nuotaikos. Vienas geriausių krepšininkų istorijoje sužaidė vieną prasčiausių mačų per savo karjerą NBA atkrintamosiose. „Cleveland Cavaliers“ trečiosiose Vakarų konferencijos finalo rungtynėse 108:111 nusileido „Boston Celtics“ klubui, kuris serijos rezultatą sušvelnino iki 1:2.

 L.Jamesui teko susidurti su kandžiu sirgaliumi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L.Jamesui teko susidurti su kandžiu sirgaliumi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2017, 8:50 AM, atnaujinta May 22, 2017, 9:06 AM

L.Jamesas žaidė 45 minutes, bet surinko vos 11 taškų, o traukiant į spaudos konferenciją jau ir taip prastą nuotaiką į pyktį pavertė jį paerzinti nusprendęs sirgalius.

Jau traukiant į spaudos konferenciją vienas sirgalių pasierzino, kad L.Jamesas pelnė 11 taškų. Krepšininkas staigiai apsisuko 180 laipsnių kampu ir paklausė sirgaliaus, ką šis jam pasakė.

Sirgalius pakartojo savo žodžius apie 11 taškų, o netrukus L.Jamesas ėmė artintis jo link. „Cavaliers“ žvaigždė sirgaliaus paklausė, ką šis kada nors yra nuveikęs.

Sirgalius pareiškė, kad žaidė Hiramo universitete, tačiau tada ginčą nutraukė apsaugos darbuotojai, nuviję aistruolį tolyn. 

Pasak „USA Today“, situacija buvo labai įtempta. 

Teigiama, kad L.Jamesas pyktį nusinešė ir į spaudos konferenciją, kur ranka numojo ir WHBC pokalbių laidos vedėjo Kenny Roda klausimą.

„Atrodo, kad tu užduoti klausimą tik tada, kai pralaimime. Tai – labai keista, Kenny. Tu visada pasirodai, kai mes pralaimime. Prisiekiu“, - pareiškė L.Jamesas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.