EUROLYGA 2023

Supykę „Lietuvos ryto“ sirgaliai užsipuolė legionierius – liepė nešdintis

Apie šimtas Vilniaus „Lietuvos ryto“ sirgalių antradienio vakarą laukė sugrįžtančios komandos iš Panevėžio. „Lietuvos rytas“ ten 77:86 pralaimėjo Panevėžio „Lietkabeliui“ ir antrą sezoną iš eilės nepateko į Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalą.

 Daugiausia „Lietuvos ryto“ sirgalių pykčio teko T.Brownui.<br> lrytas.lt montažas.
 Daugiausia „Lietuvos ryto“ sirgalių pykčio teko T.Brownui.<br> lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-24 07:45, atnaujinta 2017-05-24 10:46

Savo komandos sulaukę „Lietuvos ryto“ sirgaliai švilpė ir šaukė, o netrukus išreiškė didelį nepasitenkinimą legionierių požiūriu į klubą.

„Norėjom atsakymų, norėjom sužinot apie kai kurių krepšininkų požiūrį, apie tai ar jie išvis suvokia kur jie yra. Taip, mes žinom ką kai kurie iš jų darė po šeštadienio rungtynių, žinom apie jų laisvalaikį. Mums tai yra nesuprantama ir nepriimtina. "B Tribūna" tikisi permainų, ypač požiūryje ir vertybėse", - rašoma ištikimiausių „Lietuvos ryto“ sirgalių „B Tribūnos“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Lietuvos ryto“ sirgaliai angliškai skyrė žinutę Taylorui Brownui, kuris apie incidentą irgi prabilo socialiniame tinkle.

„Man patinka, kad mūsų sirgaliai parodė nepagarbą komandai, kai mes po rungtynių norėjome jiems padėkoti, tačiau jie atsuko nugaras.“, - rašė T.Brownas.

Netrukus pasirodė dar vienas krepšininko įrašas „Twitter“.

„Kai atvykome į areną, ten buvo 40 sirgalių, kurie šaukė ir mėgino kovoti su amerikiečiais, kurie išlipo iš autobuso“, - rašė jis.

Portalo krepsinis.net liudininkai pasakojo, kad T.Brownas nenorėjo ramiai klausytis sirgalių priekaištų.

„Jis itin karštai aiškinosi santykius su aistruoliu ir nedaug trūko, jog viskas peraugtų į rimtesnius veiksmus“, - rašė krepsinis.net.

„Lietuvos ryto“ sirgaliai nepasitenkinimą demonstravo dėl legionierių požiūrio į komandą. 

Rimas Kurtinaitis po pralaimėjimo sulaukė klausimo, ar komandos rezultatams ir legionierių žaidimui įtakos turi jų naktinis gyvenimas.

„Aš žinau, kaip mano amerikiečiai praleido naktis. Nenoriu plėstis, nes yra klubo vadovybė, kuri turi aiškintis ir priimti sprendimus, - sakė R.Kurtinaitis. - Negaliu pateisinti, kaip prieš pusfinalį gali naktį nuvykti į restoraną. Nesuprantu. Nebuvau šventas, bet rasdavau laiko, kada rasti krepšinį. Jeigu CV paskaitysite, pamatysite, kad ne į barą man medalius sunešė.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.