EUROLYGA 2023

Sezoną baigusi „Barcelona“ ieško trenerio, tarp kandidatų minimas Šarūnas Jasikevičius

„Barcelona Lassa“ klubas išgyvena ne pačius geriausius laikus. Lemiamame Ispanijos lygos ketvirtfinalio mače išvykoje 64:67 (14:19, 9:12, 21:18, 17:18) pralaimėta „Valencia“ ekipai ir kova dėl medalių – baigta. Ketvirtfinalio seriją iki 2 pergalių „Valencia“ laimėjo 2:1 ir dabar laukia savo varžovų pusfinalyje.

 Šarūnas Jasikevičius yra vienas iš dviejų kandidatų užimti „Barcelona“ ekipos stratego vietą.<br> M.Kulbio nuotr.
 Šarūnas Jasikevičius yra vienas iš dviejų kandidatų užimti „Barcelona“ ekipos stratego vietą.<br> M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt inf.

May 27, 2017, 10:28 PM, atnaujinta May 27, 2017, 10:38 PM

Katastrofiškas „Barcelona Lassa“ sezonas jau baigėsi. Ispanijos grandui nepavyko patekti tarp keturių geriausių komandų vietiniame čempionate, o Eurolygoje gerokai pritrūko iki atkrintamųjų. Tai tapo liepto galu Barselonos klubo strategui iš Graikijos Georgiui Bartzokui. Vasarą su juo buvo pasirašyta sutartis formule „2 plius 1“, tačiau neabejojama, kad po tokio fiasko prie komandos vairo jo nebepamatysime.

„Barcelona Lassa“ vadovybė laiko negaišta ir jau ėmė dairytis pakaitalo G.Bartzokui. Iš visų yra išskiriami du kandidatai, kurie šį sezoną praleido vadovaudami Eurolygos klubams – Vitorijos „Baskonia“ strategas Sito Alonso ir Lietuvos krepšinio mėgėjų garbinamas Kauno „Žalgirio“ herojus Šarūnas Jasikevičius.

Su lietuviu „Barcelona Lassa“ buvo susisiekusi jau praėjusią vasarą, tačiau tada susitarimo rasti nepavyko. Klubo vadovų ir Š.Jasikevičiaus vizijos tada gerokai išsiskyrė.  Tolesnė G.Bartzoko karjera – miglota. Realiausias variantas – vis dar be trenerio esanti nacionalinė Graikijos rinktinė. Pokyčiai planuojami iš komandos sudėtyje. Vienu pagrindiniu taikinių yra laikomas Stambulo „Anadolu Efes“ įžaidėjas Jaysonas Grangeris. 

Eurolygoje Barselonos ekipa šį sezoną iškovojo vos 12 pergalių ir į atkrintamąsias varžybas nepateko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.