EUROLYGA 2023

Remigijus Milašius priėmė sprendimą dėl LKL prezidento rinkimų

Panašu, kad Remigijus Milašius ir antrąją kadenciją užims Lietuvos krepšinio lygos prezidento pareigas  - klubų palaikymo sulaukęs verslininkas dalyvaus artėjančiuose rinkimuose, o konkurencijos juose beveik nesitikima.

 R.Milašius.<br> D.Umbraso nuotr.
 R.Milašius.<br> D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 4:04 PM

Nors kiek anksčiau R.Milašius dar nebuvo visiškai tikras dėl savo sprendimo, tačiau prieš paraiškų teikimo termino pabaigą ketvirtadienį, jo prašymas jau gulėjo ant lygos vadovų stalo.

„Klubai iškėlė mano kandidatūrą – beveik 90 procentų iš jų nori, kad dirbčiau toliau“, - portalui lrytas.lt pirmadienį sakė R.Milašius.

Nors anksčiau buvo svarstyta, kas dar galėtų kandidatuoti į LKL vadovo postą, o kalbėdamas su krepsinis.net Tomas Pačėsas minėjo Zigmo Petrausko ir Jordano Kenstavičiaus pavardes, tačiau dabar spekuliacijos nutilo ir beveik neabejojama, jog R.Milašiaus paraiška bus vienintelė.

Visgi kol kas LKL generalinis sekretorius Romualdas Brazauskas situacijos plačiau komentuoti nepanoro: „Palaukime ketvirtadienio“.

R.Milašius lygos prezidento pareigas užima nuo 2013-ųjų.

„Man tai buvo labai sunkus darbas, bet kas turėjo būti padaryta, yra padaryta. Lyga dabar susitvarkė, turi savo prekinį ženklą ir gerą vardą. Tobulėjimą rodo ir reitingai, juk esame vienuolikti pasaulyje.Nenoriu girtis, bet tai kažką sako.

Iš to, ką planavome, įvykdėme maždaug 97 procentus", -  per savo kadenciją nuveiktus darbus vertino jis.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.