EUROLYGA 2023

„Žalgiris“ svarsto, kuo pakeisti B.Motumą, – akys krypsta į amerikietį

Sėkmingai šį sezoną žaidžiantis Kauno „Žalgirio“ legionierius Brockas Motumas gerokai padidino savo vertę rinkoje, tad kauniečių ekipai bus sunku konkuruoti su kur kas turtingesnių klubų pasiūlymais. Todėl Šarūno Jasikevičiaus vedama komanda jau pradėjo galvoti, kuo galėtų pakeisti australą kitą sezoną.

 R.Solomonas<br> fiba.com nuotr.
 R.Solomonas<br> fiba.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-05-30 10:44, atnaujinta 2017-05-30 11:01

Juolab pats B.Motumas buvo minėjęs, kad vasarą bandys prasibrauti į NBA.

Krepšinio portalas sportando.com skelbia, kad „Žalgiris“ vasarą į savo gretas yra pasirengęs vilioti puolėją Richardą Solomoną.

Amerikietis šį sezoną praleido Prancūzijoje, kur atstovavo Gravelino BCM komandai ir vidutiniškai rinko 10 taškų, 8 atkovotus kamuolius ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Nors JAV krepšininkas minimas tarp galimų pretendentų užsivilkti žalgiriečių marškinėlius, be jo, yra dar kelios rimtos kandidatūros.

24 metų 211 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas R.Solomonas 2014 metais baigė Kalifornijos universitetą, sezoną žaidė Plėtojimosi lygoje, po to persikėlė į Aziją ir metus varžėsi Japonijoje, o šį sezoną atkreipė į save dėmesį Prancūzijos lygoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.