EUROLYGA 2023

LKL pakeitė Karaliaus Mindaugo taurės formatą

Vilniuje vykusiame Lietuvos krepšinio lygos valdybos posėdyje buvo pristatyti kito sezono varžybų pakitimai. Vienas iš svarbiausių ir maloniausių fanams - galimybė iš dar arčiau susipažinti su mėgstamiausiais krepšininkais.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 7:53 PM

„Labai džiaugiamės priimta nuostatų naujove, kad prieš televizines rungtynes lygos filmavimo komanda bus įleidžiama į komandų rūbines, kur galės pamatyti paskutinį pasiruošimą bei įkvepiančias trenerių kalbas. Manome, kad tai yra didelis žingsnis į priekį, norint didinti susidomėjimą lyga,“ – kalbėjo LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

Taip pat svarstyme buvo aptartas ir „Karaliaus Mindaugo taurės“ turnyras. Priimtas nuosprendis dėl turnyro galios artėjančius ketverius metus. Turnyras 2018 metais vyks vasario 17 – 18 dienomis, o esminis faktorius, kuris buvo pakeistas – burtų traukimo ceremonija.

LKL skelbia, kad burtų traukimo ceremonija niekur nedings ir tokiu būdų bus išsiaiškinamos ketvirtfinalio poros. Tačiau šiais metais traukti burtai dėl miesto, kuriame ekipos susikaus – išnyks. Nuo šiol pirmosios keturios komandos, kurios po dviejų LKL ratų pirmaus pirmenybėse, įgaus namų aikštės pranašumą. Tiksli finalinio ketverto vieta bus paskelbta naujojo sezono pradžioje. 

Po mažiau nei mėnesio, birželio 20 d., klubų atstovai vėl susitiks Vilniuje, LKL visuotiniame susirinkime, kurio metu bus renkamas LKL prezidentas. Prezidento kandidatų paraiškų yra laukiama iki birželio 2 d., tačiau šiuo metu yra gautas tik vienas prašymas – dabartinio LKL prezidento Remigijaus Milašiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.