EUROLYGA 2023

Politikas suskubo atsiriboti nuo sprendimų, kol „Lietuvos ryte“ žaidžia jo sūnus

Po skambių įvykusių permainų Vilniaus „Lietuvos ryto“ klube galimybę debiutuoti su sostinės komandos apranga gavo dublerių ekipoje rungtyniavęs Lukas Kvedaravičius. 19 metų 205 cm ūgio puolėjas yra Vilniaus miesto vicemero Lino Kvedaravičiaus sūnus.

 Linas Kvedaravičius tikina, kad nusišalina Vilniaus taryboje nuo klausimų, susijusių su "Lietuvos rytu"<br>M.Kulbio nuotr.
 Linas Kvedaravičius tikina, kad nusišalina Vilniaus taryboje nuo klausimų, susijusių su "Lietuvos rytu"<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 30, 2017, 8:36 AM, atnaujinta May 30, 2017, 4:41 PM

Po to, kai jo sūnus simboliškai - 46-omis sekundėmis debiutavo pirmadienį mažojo LKL finalo pirmosiose rungtynėse su Klaipėdos „Neptūnu“, politikas ir kadaise pats krepšinį žaidęs L.Kvedaravičius socialiniame tinkle „Facebook“ išplatino žinutę, kurioje pareiškė, kad atsiribos nuo sprendimų, susijusių su „Lietuvos ryto“ klubu, priėmimo Vilniaus miesto taryboje tol, kol jo sūnus rungtyniaus „Lietuvos ryte“.

„Sveikinu Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandą su svarbia pergale dėl LKL bronzos. Pirmas žingsnis žengtas. Pokyčiai klube davė vaisių, o jaunimo pasirodymas aikštelėje simbolinis, bet labai svarbus klubo ateičiai. 

Pagal užimamas pareigas kuruoju sportą Vilniuje, todėl papildžiau savo viešųjų ir privačių interesų deklaraciją.  Kol sūnus atstovaus „Lietuvos ryto“ komandai, nusišalinsiu nuo priimamų sprendimų miesto taryboje, liečiančių klubą“, – facebook parašė L.Kvedaravičius. 

L.Kvedaravičius priimti sprendimų, susijusių su "Lietuvos rytu",  Vilniaus taryboje ilgiausiai negalės iki birželio 10 dienos.  Mat tądien, jeigu prireiktų, numatytas penktasis serijos dėl bronzos mačas. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.