EUROLYGA 2023

Panevėžio klubo strategas K.Maksvytis: „Finalo serija gal baigsis 4:2“

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda trečiadienį iškovojo pirmąją pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijoje ir namie palaužė Kauno „Žalgirį“ 86:83. Kazys Maksvytis po dvikovos gyrė auklėtinius už kovą ir už palaikymą dėkojo gausiai susirinkusiems sirgaliams. „Panevėžio žiūrovai labai padeda komanda. Esant tokiai atmosferai, belieka kovoti ir neturėti gėdos prieš savo žiūrovus“, – sakė „Lietkabelio“ treneris.

 Kazys Maksvytis<br> G.Šiupario nuotr.
 Kazys Maksvytis<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2017, 10:47 PM, atnaujinta Jun 1, 2017, 6:12 PM

–    Jūsų komanda jei ir turėdavo deficitą, tai nedidelį. Kaip pavyko neleisti „Žalgiriui“ pabėgti?

–    Pagyriau savo komandą dėl to. Nemanau, kad mums tai buvo geriausios rungtynės, bet kovojome, laikėmės ir grįžome į rungtynes.

–    Kova dėl kamuolių, kuri yra didelė „Lietkabelio“ bėda, buvo pralaimėta net 21 prieš 37. Kaip pavyko laimėti ir be to?

–    Matote, mes dar turime tokių rezervų (Juokiasi). „Žalgirio“ žaidėjai yra fiziškai stiprūs, žinome, kad negalime jiems suteikti antrų šansų, leisti bėgti į greitą puolimą, sudėtinga laimėti, kai duodame varžovams antrų šansų.

–    Paulius Jankūnas praėjusiame mače pelnė vos tašką, dabar – 20 vien per pirmą mačo pusę.

–    Turbūt mes apsiraminome ir galvojome, kad žaisdami taip pat jį neutralizuosime vėl. Bet jis turbūt užpyko ant savęs ir mūsų, nes yra aukšto lygio žaidėjas ir padarė, ką sugeba.

–    Lorenzo Williamsas visas rungtynes tylėjo, o po to tritaškius švystelėjo ketvirtame kėlinyje. Turbūt to iš jo ir tikitės?

–    Labai gerai į žaidimą įsitraukė ir Žygis, ir Lorenzo. Rezervų dar turime, tikimės, kad kai kurie žaidėjai dar sužais geriau. Tuo mes ir išsiskiriame, kad nesužaidus vieniems, tą kompensuoja kiti.

–    Galima tikėtis, kad tai nebus vienintelė „Lietkabelio“ pergalė šioje serijoje?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.