EUROLYGA 2023

Romualdas Brazauskas – apie LKL prezidento rinkimus: „Istorija puikiai įrodo darbų tęstinumo naudą"

LKL klubų pasitikėjimo sulaukęs lygos prezidentas Remigijus Milašius pratęs savo darbus. Pasibaigus paraiškų teikimui ir neatsiradus konkurencijai tapo galutinai aišku, jog dabartinis LKL vedlys savo postą išlaikys.

lkl, konferencija, LKL valdybos posėdis, Romualdas Brazauskas<br>Domantas Umbrasas
lkl, konferencija, LKL valdybos posėdis, Romualdas Brazauskas<br>Domantas Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-02 14:02, atnaujinta 2017-06-02 15:03

LKL generalinis direktorius Romualdas Brazauskas, teigė, jog darbų tęstinumas stipriai pasitarnaus lygai, tačiau apie rinkiminės konkurencijos nebuvimą komentuoti linkęs nebuvo.

„Situacija įdomi, tačiau vertinti nesinorėtų, kadangi pats esu tos pačios organizacijos narys“, – teigė jis.

Anot R. Brazausko, ankstesnieji prezidentai – geriausias įrodymas, koks lygai yra svarbus stabilumas: „Tęstinumas ir prezidento pasilikimas yra vienareikšmiškai naudingas veiksnys. LKL istorijoje tokios situacijos yra įprastas reiškinys, kadangi per visą lygos gyvavimo istoriją, Remigijus Milašius yra tik trečiasis prezidentas. Ankstesnieji dirbo po gerą dešimtmetį ir tapo puikiu įrodymu, jog koncentracija į pradėtus darbus yra itin svarbus veiksnys, kuomet siekiama augimo“.

Tuo pačiu, generalinis direktorius džiaugėsi pasiektais rezultatais bei pabrėžė, jog darbai, bet kokiu atveju, vyko ir vyks be didesnių pertraukų. 

„Darbas yra nenutrūkstamas. Sezonas dar tik eina į pabaigą, tačiau jau galvojame apie ateitį. Praėjusiame valdybos posėdyje  buvo patvirtinti nuostatai, tvarkaraščio projektas, svarstome ir kitus dalykus. Esame patenkinti lygos augimu, džiugina komandų sustiprėjimas. Vienas pagrindinių siekių buvo žiūrovų susidomėjimo augimas. Augimą matome ir tuo galime pasidžiaugti“, – teigė vienas LKL vadovų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.