EUROLYGA 2023

Europos taurės premijos: kokių pinigų komandos gali sulaukti naujajame sezone?

Nuo didžiausių Europos klubinio krepšinio turnyrų finišo prabėgo nedaug laiko, tačiau jau dabar stengiamasi dėlioti kito sezono kontūrus. Antrojo pagal pajėgumą Senajame žemyne Europos taurės krepšinio turnyro organizatoriai svarsto, kokias sumas, priklausomai nuo pasiekimų, klubai gaus už pasirodymą varžybose.

 Europos taurės čempionai<br> Organizatorių nuotr.
 Europos taurės čempionai<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 6, 2017, 5:24 PM

Siūloma, jog už dalyvavimą 2017-2018 metų reguliaraus sezono varžybose kiekvienai komandai būtų atseikėta po dvidešimt tūkstančių eurų. Pasiekus Top 16 etapą, būtų gauta dar trisdešimt, o ketvirtfinalį – keturiasdešimt tūkstančių eurų.

Pusfinalių dalyviai į savo kišenes įsidėtų po papildomus penkiasdešimt, o pirmosios ir antrosios vietos laimėtojai gautų po tris šimtus bei šimtą penkiadešimt tūkstančių eurų.

Premijos sumuojasi, todėl turnyro laimėtojas pirmajai vietai skirtus pinigus papildytų visomis, už patekimą į ankstesnius etapus gautomis sumomis. Tokiu atveju, Europos taurės čempionai savo kišenę iš viso papildytų 440 tūkstančių eurų.

Praėjusiame sezone Europos taurės krepšinio turnyre varžėsi du Lietuvos klubai – Vilniaus „Lietuvos rytas“ bei Panevėžio „Lietkabelis“. Savo pasirodymą komandos baigė antrajame etape. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.