EUROLYGA 2023

Nemalonumai „Lietuvos ryto“ klube: areštuota turto už 900 tūkst. eurų

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda susidūrė su nemalonia situacija – areštuota klubo turto už daugiau nei 900 tūkstančių eurų.

 „Lietuvos ryto“ arena ir anksčiau buvo areštuota – tuomet tai įvyko teismo sprendimu, kai bylą laimėjo buvęs žaidėjas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 „Lietuvos ryto“ arena ir anksčiau buvo areštuota – tuomet tai įvyko teismo sprendimu, kai bylą laimėjo buvęs žaidėjas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net

Jun 7, 2017, 2:28 PM

Portalo Krepsinis.net redakciją pasiekė informacija, kad „VŠĮ Krepšinio Rytas“ gegužės 29-ąją sulaukė turto arešto už 914 tūkst. 850 eurų ir 82 centus. Areštuotas turtas yra „Lietuvos ryto“ arena. „Lietuvos ryto“ klubo direktorius Martynas Purlys portalui Krepsinis.net patvirtino šią informaciją ir paaiškino, kodėl įvyko turto areštas.

„Turime paėmę paskolą iš banko ir tiesiog vėlavo mokėjimai, todėl prasidėjo įvairūs procesiniai dalykai. Žaidėjams ir treneriams nėra skolų, todėl viskas gerai – susitvarkysime“, – sakė pašnekovas.

„Lietuvos ryto“ arena ir anksčiau buvo areštuota – tuomet tai įvyko teismo sprendimu, kai bylą laimėjo buvęs žaidėjas Justas Sinica. Trečiadienį „Lietuvos rytas“ Klaipėdoje žais ketvirtąsias Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) mažojo finalo rungtynes prieš „Neptūną“. Pergalė garantuotų bronzos medalius, o pralaimėjimas reikštų lemiamą mačą sostinėje šeštadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.