EUROLYGA 2023

LKL čempionai pasipuoš proginiais žiedais

Pirmą kartą prieš dešimt metų Lietuvos krepšinio lygos (LKL) žiedus pagaminusi juvelyrų komanda šiemet sugrįžo prie ištakų ir atkartojo krepšininkų pirštus netrukus papuošiančių lygos čempionų simbolių dizainą. Aukščiausios šalies krepšinio lygos vadovybės pageidavimu čempionų žiedai bus identiški tiems, kuriais pasidabino 2007/2008 metų turnyro nugalėtojai Kauno "Žalgirio" žaidėjai.

 LKL čempionų žiedai
 LKL čempionų žiedai
 LKL čempionų žiedai
 LKL čempionų žiedai
 LKL čempionų žiedai
 LKL čempionų žiedai
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 11:28 AM, atnaujinta Jun 8, 2017, 11:34 AM

Išskirtinį užsakymą įgyvendinusių dešimties juvelyrų komandai vadovavęs Vytautas Jonutis teigia, kad šis sprendimas priimtas konkrečiai nesižvalgant į būsimus laimėtojus ar tai, kad tokio dizaino žiedus viena komanda jau yra mūvėjusi.

"Apsisuko savotiškas istorijos ratas ir su lygos vadovais nusprendėme grįžti prie to, nuo ko pradėjome. Mums tai svarbu, nes šiemet sukanka dešimt metų, kai kursime išskirtinius žiedus LKL čempionams", - sako V. Jonutis.

Kiekvienas žiedas, kurį juvelyrai nukaldino pagal specialų LKL užsakymą, yra vienodo dydžio, sveria apie 10 gramų ir yra pagaminti iš 585 prabos balto ir rausvo aukso, juose atkartojami šios sporto šakos ir pergalės simboliai: kamuolys, krepšinio lanko tinklelis ir lauro lapų vainikas. Vieno žiedo vertė - apie 1200 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.