EUROLYGA 2023

Tyrese'as Rice'as gali prarasti Juodkalnijos pasą

Vienas geriausių Eurolygos krepšininkų Tyrese'as Rice'as gali prarasti Juodkalnijos pasą jei nežais šių metų Europos čempionate.

 T.Rice'as ir vėl turėtų apsivilkti Juodkalnijos marškinėlius.<br> fibaeurope.com nuotr.
 T.Rice'as ir vėl turėtų apsivilkti Juodkalnijos marškinėlius.<br> fibaeurope.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-08 17:33, atnaujinta 2017-06-08 17:35

30-metis krepšininkas Juodkalnijos rinktinei atstovavo 2013-ųjų metų Europos čempionate Slovėnijoje. O nuo to laiko daugiau nesivargino apsivilkti šalies marškinėlius.

Juodkalnijos krepšinio federacija iškėlė ultimatumą „Barcelona“ klubui, kuriame teigė, kad jei įžaidėjas nežais Europos čempionate, jis neteks šalies paso. 

Tai reiškia, kad T.Rice'as gali prarasti europiečio statusą, kas reikštų dideles problemas „Barcelona“ klubui, kuri tokiu atveju turėtų tris užsieniečius ne iš Europos. 

„Barcelona“ pasirašė dokumentą, kuris garantuoja T.Rise'o pasirodymą rinktinėje liepos 20-ąją dieną. Skelbiama, kad Katalonijos ekipa skatins savo įžaidėją padėti rinktinei su didelėmis premijomis. 

„Barcelona“ taip stengiasi todėl, kad Ispanijos lygos komandoje gali žaisti 7 užsieniečiai, tačiau iš jų gali būti tik 2 atvykę iš kitų žemynų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.