EUROLYGA 2023

„Žalgirio“ vadovas Paulius Motiejūnas jau praskleidė paslapčių šydą

Kauno „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas pirmadienį pasidalino mintimis su „Žalgirio“ radijo klausytojais apie sezono pabaigą ir planus ateičiai. Kauniečių klubo direktorius P.Motiejūnas teigė, kad šalies čempionai jau nemažai nuveikė rinkoje, kadangi pasistūmėjusios derybos yra ne su vienu žaidėju.[[ge:lrytas:lrytas:1633222]]

 Paulius Motiejūnas<br>P.Mantauto nuotr.
 Paulius Motiejūnas<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

krepsinis.net ir lrytas.lt inf.

Jun 12, 2017, 6:50 PM, atnaujinta Jun 12, 2017, 9:05 PM

Interbasket.net skelbia, jog laikinosios sostinės klubas susidomėjo Richardo Solomono ir Aarono White'o paslaugomis.

R. Solomonas šiuo metu priklauso Gravelino „BCM Gravelines-Dunkerque“ komandai, kuri žaidžia Prancūzijos aukščiausioje lygoje.

Aukštaūgis ketverius metus rungtyniavo NCAA čempionate, tačiau 2014-aisiais savo pavardės NBA naujokų biržoje neišgirdo.

Tuo tarpu A. White'as šį sezoną vilkėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ klubo marškinėlius.

Puolėjas ketverius metus rungtyniavo NCAA čempionate, o 2015 metais NBA naujokų biržoje 49 šaukimu pasirinko „Washington Wizards“ klubas, tačiau NBA lygoje nedebiutavo.

Taip pat manoma, kad Kauno klube kitam sezonui pasiliks gynėjai Kevinas Pangosas bei Lukas Lekavičius. Jų sutartyse yra galimybė pratęsti kontraktą ir žalgiriečių ekipa tuo pasinaudos.

Kitam sezonui garantuotas sutartis su „Žalgiriu“ turi Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis, Antanas Kavaliauskas ir Edgaras Ulanovas.

P.Motiejūnas patvirtino pasirodžiusią informaciją, kad „Šiauliai“ nori pasiskolinti nemažai „Žalgirio“ jaunų žaidėjų. Tiesa, jis pažymėjo, jog domisi jaunimu ir kitos LKL ekipos.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.