EUROLYGA 2023

Mindaugo Kuzminsko mintys apie nepažįstamą Lietuvos rinktinės trenerį ir jo vertę

„New York Knicks“ ekipos puolėjas Mindaugas Kuzminskas ir toliau rengia kasmetinę krepšinio stovyklą vaikams. Lietuviui stovykloje talkina ir jo vyresnysis brolis Saulius Kuzminskas ir „Oklahoma City Thunder“ ekipos puolėjas Domantas Sabonis.

 M.Kuzminskas užsiima jaunimo ugdymu.<br> lrytas.lt nuotr.
 M.Kuzminskas užsiima jaunimo ugdymu.<br> lrytas.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-06-20 21:45, atnaujinta 2017-06-20 23:24

27-erių krepšininkas pats vaikystėje nebuvo išskirtinių gabumų krepšininkas ir puikiai supranta į šešėlį nustumtus vaikus.

„Mano amžiuje tokių individualaus ruošimo stovyklų nebuvo, todėl matydami tokį trūkumą stengiamės tą ir padaryti, kad jų būtų kuo daugiau. Tiek Lietuvoje, tiek užsienyje į tas stovyklas patekdavo tik geriausi talentai, o tie vaikai, kurie nepatekdavo į tas stovyklas likdavo nuošalyje – tarp jų ir aš. Būtent čia ir yra tokiems vaikams, kad vasarą galėtų kažką veikti ir kažkur patobulėti“, – pasakojo M.Kuzminskas lrytas.tv.

Atletas taip pat atskleidė, kad jaučiasi patobulėjęs po sezono už Atlanto, tačiau nėra tikras, kaip pavyks tai pritaikyti prie kitokių taisyklių.

„NBA yra kitoks žaidimas, todėl teko priprasti. Ten jautiesi patobulėjęs, bet nežinai ar viską pavyks perteikti rinktinėje su tomis pražangomis kitokiomis, kitokiu žingsnių traktavimu ir panašiai. Bus matyti ar kažką patobulinau. Aš šiaip jaučiuosi patobulėjęs, tiek fizine prasme, tiek metimo technika, tiek gynyboje“, – pridėjo M.Kuzminskas.

Krepšininkas taip pat pripažino, kad Dainių Adomaitį pažino tik iš kitų žmonių pasakojimų, bet gero žodžio apie Lietuvos rinktinės trenerį nepagailėjo.

„Pas trenerį yra ir brolis žaidęs, bet jį žinau tik iš kitų pasakojimų ir kiek bendraujam vasarą, o bendraujam tikrai nemažai. Bent jau kaip žmogus paliko tikrai gerą įspūdį, o kaip treneris, manau, kad savo vertę jau yra įrodęs.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?