EUROLYGA 2023

„Lietuvos rytui“ priklausantis Tayloras Brownas su buvusia ekipa sieks dviejų milijonų dolerių

Vilniaus „Lietuvos rytui“ priklausantis amerikietis Tayloras Brownas vasarą nusprendė paskirti krepšiniui – jis dalyvaus atvirame turnyre dėl dviejų milijonų dolerių piniginio prizo.

 T.Brownas vis dar priklauso Vilniaus klubui.<br> G.Šiupario nuotr.
 T.Brownas vis dar priklauso Vilniaus klubui.<br> G.Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2017, 7:45 PM

Nors krepšininkas, ne sezono metu norintis dalyvauti turnyruose ar vasaros lygose, tai privalo suderinti su klubu, tačiau T.Brownas sprendimą priėmė savarankiškai. 

JAV vyksiančiame „TBT“ turnyre, kuriame laisvai sudarytos komandos kausis dėl pagrindinio prizo, jis atstovaus „Bradley Braves“ ekipai. Čia T.Brownas rungtyniavo dar koledžo metais ir yra gerai pažįstamas vietos sirgaliams.

Visgi šioje komandoje tai nebus vienintelis lietuviams gerai žinomas veidas – „Bradley“ gretose žais ir buvęs žalgirietis Jarome'as Randle'as bei 2013-aisiais „Lietuvos ryte“ rungtyniavęs Patrickas O'Bryantas.

Turnyre iš viso varžysis 64 komandos, o nugalėtojai išsidalins dviejų milijonų dolerių prizą – po dalį atiteks tiek žaidėjams, treneriui ir komandos vadybininkui, tiek išrinktiems ekipos sirgaliams.

T.Brownas praėjusio sezono pabaigoje buvo nušalintas nuo „Lietuvos ryto“ komandos dėl drausmės pažeidimų, tačiau turi galiojančią sutartį su klubu bei gali ją pratęsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.