EUROLYGA 2023

Donatas Motiejūnas vėl pradeda klubo paieškas: atsisveikino su „Pelicans“

Donatas Motiejūnas praėjusią vasarą išgyveno tikrą dramą, kuri gerokai užsitęsė. Į ilgą ir painią istoriją su „Houston Rockets“ klubu įsivėlęs ir net 8 mėnesius be krepšinio buvęs aukštaūgis galiausiai sugebėjo susirasti sau komandą. 

 D.Motiejūnas vėl ieškos naujo klubo NBA.<br> G.Bitvinsko nuotr.
 D.Motiejūnas vėl ieškos naujo klubo NBA.<br> G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 30, 2017, 9:08 PM, atnaujinta Jun 30, 2017, 9:12 PM

Dabar paieškos prasideda iš naujo.

D.Motiejūnas liepos 1 dieną taps laisvuoju agentu. Penktadienį 26 metų 213 cm ūgio krepšininkas socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino žinute, kurioje atsisveikino su jį priglobusia „New Orleans Pelicans“ komanda. 

„Kita stotelė...“, - komentare rašė D.Motiejūnas.

Pernai D.Motiejūnas dėl klubo paieškų taip ir neprisijungė prie Lietuvos rinktinės. Jonas Kazlauskas iš krepšininko pareikalavo tarti paskutinį žodį ir išgirdo „ne“.

J.Kazlauską trenerio poste pakeitęs Dainius Adomaitis esamą situaciją su D.Motiejūnu jau aptarė. Lietuvos rinktinės treneris D.Motiejūną įtraukė į 18 krepšininkų, kurie pradės treniruočių stovyklą, sąrašą.

Pats D.Motiejūnas daug kartų pabrėžė, kad labai nori žaisti rinktinėje, tačiau ir vėl daug kas priklausys nuo NBA klubų sprendimų.

D.Motiejūnas reikalus susitvarkyti kuo greičiau troško ir pernai, tačiau viskas klostėsi ne pagal jo planą. 

Šįkart D.Motiejūnas įsitikinęs, kad NBA klubą suras gerokai anksčiau.

„Tiesiog praėjusiais metais buvau susikoncentravęs ties kontrakto pasirašymu, o jei kažkas nepavyks, vis tiek atvažiuosiu ir žaisiu, - lrytas.lt anksčiau sakė D.Motiejūnas. - „Būtų gerai iki liepos pabaigos, bet sakiau, kad tiek neturėtų užtrukti, retai, kada užtrunka. Praėjusiais metais buvo visai kitokia situacija, buvau apribotas agentas, o šį kartą esu laisvasis (agentas - red.) manau, kad nebus sunkumų, kurie buvo praėjusiais metais.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.