EUROLYGA 2023

Vido Ginevičiaus įsiūtis: po smūgio varžovas – ligoninėje, prireikė policijos

Kaune vykstančias Pasaulio lietuvių sporto žaidynes aptemdė nemalonus incidentas – po krepšinio aštuntfinalio dvikovos praeityje žinomas krepšininkas Vidas Ginevičius smogė varžovui. Pastarasis išvežtas į Kauno klinikas, o konflikto aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai. 

 V.Ginevičius nevaldė emocijų.<br> G.Šiupario nuotr.
 V.Ginevičius nevaldė emocijų.<br> G.Šiupario nuotr.
 V.Ginevičius (dešinėje) įsivėlė į nemalonų incidentą krepšinio aikštelėje. <br> M.Kulbio nuotr.
 V.Ginevičius (dešinėje) įsivėlė į nemalonų incidentą krepšinio aikštelėje. <br> M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 1, 2017, 2:52 PM

Buvęs Kauno „Žalgirio“ ir šalies vyrų rinktinės gynėjas 39 metų V.Ginevičius šįkart atstovavo komandai „Kažkur matyti“. Prieš ją A.Sabonio krepšinio centre vykusiose varžybose išsirikiavo Londono „Lituanicos“ antroji komanda. Pastarojo iškovojo pergalę 42:39.

Nuaidėjus finaliniam švilpukui, V.Ginevičius kumščiu smogė į galvą 19 metų Londono komandos atstovui. Šis lietuvis turi Jungtinės Karalystės pilietybę. Pasak liudininkų, abu krepšininkai visos dvikovos metu nevengė kietos kovos, tačiau galiausiai kantrybės egzamino neišlaikė V.Ginevičius. 

Atvykusiems medikams nukentėjęs jaunuolis tvirtino jaučiantis galvos svaigulį ir žandikalio skausmą. Jis nugabentas į Kauno klinikas, kur bus atliekami išsamūs sveikatos tyrimai. Po pirminės medikų apžiūros galima spėti, kad žandikaulio lūžio krepšininkui pavyko išvengti. 

Į krepšinio salę buvo iškviesti ir policijos pareigūnai, kurie apklausė konflikto dalyvius ir liudininkus. Pasak Kauno policijos atstovų, kol kas nenuspręsta, ar bus pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

V.Ginevičius praeityje yra žaidęs ir „Žalgirio“, ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandose. Nuo 2015 metų jis dirba antrosios Kauno „Žalgirio“ komandos trenerio asistentu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.